darinkanowa
Początkująca w BB
TYlko OPI.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szczerze polecam lakiery hybrydowe Claresa - rewelacyjna jakość za rozsądne pieniądze, wiem co piszę bo przerobiłam w temacie lakierów hybrydowych chyba wszystko co dostępne na rynku w różnych przedziałach cenowych i powiem szczerze że ta marka jest naprawdę świetna.Z racji tego, że lubię dbać o paznokcie od dłuższego czasu robię sobie hybrydy bo są bardziej wygodne niż zwykły manicure. A wiadomo, że przy dzieciach trudno jest mieć zadbane pazurki. Miałam już sporo lakierów różnych firm ale już mi się znudziły. Ostatnio wyczytałam na jakimś forum o lakierach z MakeAR. Czy ktoś używał już tych lakierów? Może wy macie jakieś ulubione kolory i marki, które mogłybyście polecić?
W salonie do którego chodzę używają właśnie tych. Polecam! Trzymają sie super, plus są bardzo dobre jakościowoTYlko OPI.