reklama
ja zamówiłam wczoraj 3 +1 czyli jeden za free, taka fajna promocja w makear, chyba 105 zł za 4 lakieryMakeAr - rewelacyjnie kryją, maja fajne pędzelki przez co super się rozprowadzają i są super trwałe!
amanda14
Zaciekawiona BB
Położyłam na czarnym kolorze. Miałam czarno-lustrzany manicure na Sylwestra. Koleżanki się pytały u kogo robiłam paznokcie a przecież sama wyczarowałam takie cudeńkateż właśnie mam lakiery z makear. Wyjdzie na pewno super, a na jakim kolorze planujesz położyć pyłek?
Dla mnie hitem okazał się Semilac. Na ich stronkę boje się wchodzić, bo maja takie wspaniałe promocje, że zbankrutuję. Świetna jakość, bardzo nasycone, żywe kolory. Przy dziecku też można być zadbaną. Polecam wszystkim mamom.[/QUOTE
Masz racje, piękna mama to szczęśliwa mama a jak mama to i cała rodzinka Ja też uwielbiam semilaca, wchodzę do nich na stronę co jakiś czas i zawsze koszyczek zapakowany Maja takie cudeńka że ciężko się oprzeć :-)
nitkaniteczka
Początkująca w BB
Czasem zniszczone i cienkie pazurki to wina tego, że nieumiejętnie zostały zdjęte i przy okazji zrywania hybryd, zerwany został też pazurek...
szczerze ? ze wszystkich hybryd jakie miałam okazje przetestować, te z effective nails sprawdziły sie w moim przypadku najbardziej. są bardzo wytrzymałe i mają super kolorki, takie fajnie intensywne
Ja od kilku miesięcy chodzę na manicure hybrydowy do gabinetu. Używaja tam lakierów OPI. To dość znana marka i nie narzekam na nią - długo się trzyma i nie niszczy paznokci.
reklama
Podziel się: