reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie lakiery hybrydowe polecają mamy?

reklama
Ja też od jakiegoś czasu stawiam na hybrydę:). Mam zestaw startowy Mollonu, więc robię sobie sama, a czasem i przyjaciółkom. Jestem w tym coraz lepsza:)

wiadomo, trening czyni mistrza! ;) ja już powoli startuję ze wzorami, lakiery z makear mają fajne pędzelki więc myślę że dużo ułatwią mi naukę.

ja polecam makear, mają naprawdę dobre lakiery, głębokie kolory, pigment bardzo dobrze kryjący i niezwykle trwałe, 3 tygodnie spokojnie, dalej nie sprawdzam bo nie lubię za dużych odrostów ;)

reklama
Ja lubię efekt syrenki na jasnych kolorach. Paznokcie wyglądają trochę jak perłowe :) Ostatnio też kupiłam taki pyłek co daje efekt lustra z makear. Chyba mirror powder się nazywa. Ale jeszcze nie robiłam nim paznokci. Jestem ciekawa jak wyjdzie. Może na sylwestra się skuszę

Do góry