reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Asia no no, fajowo !!!!
Kuba ciagle nie ma swojego pokoju zrobionego i nie wiem kiedy zrobimy, ciagle brak kasy
Dotka te lozka sa wysokie, moja siostra takie ma. Ale sa fajne
Kuba ciagle nie ma swojego pokoju zrobionego i nie wiem kiedy zrobimy, ciagle brak kasy
Dotka te lozka sa wysokie, moja siostra takie ma. Ale sa fajne
kasiamaj
mama 2007/2010
Asiu-pokój pierwsza klasa -a gdzie kupowałaś tą bieliźniarkę???
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
asia- bardzo ładny pokoik, takie wszystko dopasowane kolorystycznie, mebelki są też fajne. Super
kasiamaj
mama 2007/2010
Kata-u Filipka jak coś to są jeszcze szuflady-:-)-bo u nas to już zostaje tylko podłoga
Dopiero teraz zauważyłam pytania:
Kasiamaj, bieliźniarka ma z 10 lat, hehehe... Ale są podobne na allegro. W sklepach meblowych nie wiem...
Dota, nie takie wysokie - z materacem 62cm. Mierzone, hehehe
Kata, no wysuwam, ale jeszcze nie spadł...
Kasiamaj, bieliźniarka ma z 10 lat, hehehe... Ale są podobne na allegro. W sklepach meblowych nie wiem...
Dota, nie takie wysokie - z materacem 62cm. Mierzone, hehehe
Kata, no wysuwam, ale jeszcze nie spadł...
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A ja dopiero zdjęcia pokoiku zauważyłam :/ To się nazywa refleks
Asiu pokoik super Ja teraz się intensywnie zastanawiam jak dzieciakom pokój urządzić i nic mi do głowy nie przychodzi, tzn. przychodzi, ale za dużo pomysłów na raz i nie wiem na co się zdecydować. Efekt pewnie będzie taki, że pójdę na spontan, jak ruszę na miasto i coś mi się spodoba to kupię i tyle (mam na myśli farby, tapety czy co tam jeszcze fajnego się napatoczy), a jak już ściany będą zrobione to reszta z górki pójdzie
Asiu pokoik super Ja teraz się intensywnie zastanawiam jak dzieciakom pokój urządzić i nic mi do głowy nie przychodzi, tzn. przychodzi, ale za dużo pomysłów na raz i nie wiem na co się zdecydować. Efekt pewnie będzie taki, że pójdę na spontan, jak ruszę na miasto i coś mi się spodoba to kupię i tyle (mam na myśli farby, tapety czy co tam jeszcze fajnego się napatoczy), a jak już ściany będą zrobione to reszta z górki pójdzie
kasiamaj
mama 2007/2010
Asiu-dzięki znalazłam już fajną...do tego myślimy nad szafą i sekretarzykiem.
reklama
Podziel się: