reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jakie kolory w dziecinnej sypialni :)

reklama
a tu pokoik kubusia po małym liftingu
IMGP3603.JPG

IMGP3602.JPG

IMGP3601.JPG

IMGP3600.JPG

Grzechotko-bardzo fajny ten pokoik Kubusia.:tak:
napisz mi proszę czy ten regał to kupowałaś w IKEA???-myślimy też nad meblami sosnowymi-za względu na to że łóżko K jest właśnie sosnowe.i albo coś kupimy albo damy zrobić.

kasia dwa regały i mały i duzy kupowalismy w ikea ten duży to był bardzo tani bo teraz kosztuje tam 69 zł a mały to swietne rozwiazanie bo ma pojemniki wysuwane ten mały troche droższy bo taki mały element kkosztuje 130 zł bez pojemników ale jestem zadowolona z tego mebelka i bede kompletowała inne części bo to naprawde super wyjście na bałagan
IKEA | Meble do przechowywania | System TROFAST | Kombinacje

reklama
Grzechotka, pokój Kuby super. Sama bym chciała w takim zamieszkać:tak::tak:;-)
Kasiamaj, polecam meble sosnowe. My mamy,tzn.Fifi ma, są solidne i trwałe. Jestem tylko bardzo niezadowolona z szafy sosnowej,która mi się rozłazi, tzn.ma chyba felerne mocowania, bo w zawiasach właśnie się rozłazi. Kupiłam ją w sklepie JYSK - beznadziejny sklep, mają drogie meble, ale nie przykładają uwagi do szczegółów co wychodzi w trakcie użytkowania.
A te systemy do przechowywania z Ikea są fajowe. Chyba też się na taki skuszę, jak będę robiła lifting pokoju Filipa, ale to dopiero w miesiącach wakacyjnych.