reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

Mercedes to piękne imię ♥ Trzeba tylko wywalić z głowy skojarzenie z beczkowata limuzyną.
Buba a jakie ty masz typy??

reklama
ja Wam juz kiedys pisałam, ze mój kuzyn dał córce na imie Mercedes, ale zmienił jak mała miała chyba 3 miesiace,

haha Akatsuki Tobie sie ciagle Buba śni :D a propo Liwia pięknie, zreszta pozostałe typy tez sa fajne, moze nie do konca ta Flora mi sie podoba, musisz przegadac swoich panów Buba :)

Buba, Franek i Frania? Nie będą wiedzieli kogo wołasz. Mi się zaczyna Nell podobać. Flora też oryginalne ale kojarzy mi się ze starszą panią w oknie. Amelia jest sporo. Ja głosuję na Nell ;)

A ja się zaczęłam ostatnio zastanawiać nad Oskarem. Imię mi się bardzo podoba, mojemu L niebardzo. No i on chce tego Ariela. Nie wiem czy w ogóle podejmować temat z nim. Znacie jakiś Oskarów? W sensie czy dużo ich?

reklama
Do góry