reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
Właśnie czytałam zestawienia ostatnio i to wcale nie takie rzadkie imię. W Wwa w zeszłym roku nadano 5 razy, dwa lata temu 6 itp ,) także imię się przyjmuje w Pl.
Co do Oskara to znam dwóch. Ale Ariel mi się bardziej podoba ;)

Inez mi się nie bardzo podoba, ale Liwia, Amelia tak.
Colly ja znam jednego Oskara- w wieku mego syna- straszne z nim problemy rodzice mają, nerwowy i agresywny.

Buba miałam proroczy sen!! Śniło mi się że nazwałas córkę Liwia !!!
No bo to bardzo prawdopodobne :))) Akat zostań wróżką :*

Buba, Franek i Frania? Nie będą wiedzieli kogo wołasz. Mi się zaczyna Nell podobać. Flora też oryginalne ale kojarzy mi się ze starszą panią w oknie. Amelia jest sporo. Ja głosuję na Nell ;)

A ja się zaczęłam ostatnio zastanawiać nad Oskarem. Imię mi się bardzo podoba, mojemu L niebardzo. No i on chce tego Ariela. Nie wiem czy w ogóle podejmować temat z nim. Znacie jakiś Oskarów? W sensie czy dużo ich?

No właśnie z tym Frankiem i Franią to tak średnio....

Narazie jest:

Livia, Nell, Flora :) inez została przegłosowana bo wiele osób i potwierdziło, może przypadek że Inezki to wiecie ;) nie do końca dobrze się prowadzą ;)

reklama
Ja mam coś z Tobą buba haha jakieś sny prorocze, najpierw dom pod strzechą teraz Liwia ;)

Do góry