reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
Artur - bardzo ładne imię.
Kacper - kiedyś kojarzył mi się z Kacprem dobrym duszkiem i raczej nie nazwałabym tak dziecka ale teraz (odkąd moja kuzynka ma synka o tym imieniu) super mi się kojarzy i podoba.
Nadia - mój L tak chciał dać na imie jakby była córka. Mi niestety się kojarzy z panną lekkich obyczajów (przez jakiś durny film)

Mnie coś imię Szymon przestaje się podobać i myślę teraz o Oliwierze... Synuś chodzi i mówi że będzie Bartuś albo Hubert a mężuś mówi że nie ma czasu na razie się nad tym zastanawiać... a mnie to zaczyna do szału doprowadzać

paulka spoko u nas temat w ogole ustal i zero rozmow, kazdy juz sie pyta, a my oczywiscie nie wiemy, moj co pare dni mowi, ze bedzie szukal imienia, ale jakos pozniej nie ma na to sil i czasu, a ze teraz jakos ciagle cos sie dzieje i zalatani jestesmy to pozostawilismy to i nie wiem kiedy znowu zaczniemy o tym myslec, a juz niewiele zostalo

A ja się coraz bardziej zastanawiam czy się nie postawić i nie zacząć mówić do brzucha Oskar. Z moim L nie będę na ten temat rozmawiać. Dałam mu wózek wybrać i już żałuję, że się nie postawiłam. Z imieniem się muszę zastanowić bo już się przyzwyczaiłam do Ariela ale napewno się na niego nie zgodzę tylko dlatego że L tak chce. To mają być wspólne decyzje a nie jednej osoby.

reklama
Do góry