reklama
doris33
Fanka BB :)
Ja chyba nie znam żadnej Inez ale zgadzam się, że brzmi zimno. Jest u mnie teściowa from Ukraine ;-) i właśnie mi oznajmiła, że jak damy na imię to bez znaczenia bo każdego będzie kochała spieszę to powiedzieć Ukraińcowi, żeby mi się więcej mamą i babcią nie zasłaniał przy Dimie ;-)
Uwaga nasz 26 tygodniowy Tymek zrobil nam przedwczoraj niespodziankę i na usg 3d pokazal ze jest 100% dziewczęciem! Bedzie tatowa królewna ;D teraz burza mózgów jeśli chodzi o imię. Któraś z Was polecala mi Amelkę. Bardzo ladne lecz niestety nardzo popularne u mnie, ale własnie radio podsunelo mi Aurelię )) Jak myślicie???
kasia1506
Mi Inez się nie bardzo podoba.
WWwafelek Aurelia bardzo ładne,sama się zastanawiałam nad tym imieniem,no ale będzie chłopak,więc może następnym razem
Doris33 no i fajnie,że teściowa ma takie podejście.Ważne,że będzie kochała wnuka,bez względu na imie
WWwafelek Aurelia bardzo ładne,sama się zastanawiałam nad tym imieniem,no ale będzie chłopak,więc może następnym razem
Doris33 no i fajnie,że teściowa ma takie podejście.Ważne,że będzie kochała wnuka,bez względu na imie
dolga
Aurelia znam jedna mała, ale ogólnie chyba mało spotykane
Inez sorki, ale też mi nie podchodzi
A ja tak właśnie teraz znowu kogoś się pytam o imię dziecka a tu kolejna.zuzia, jednak sporo juz się tych zuzek uzbieralo, a mi się tak źle kojarzy
Inez sorki, ale też mi nie podchodzi
A ja tak właśnie teraz znowu kogoś się pytam o imię dziecka a tu kolejna.zuzia, jednak sporo juz się tych zuzek uzbieralo, a mi się tak źle kojarzy
reklama
Podziel się: