reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
Ja chyba nie znam żadnej Inez ale zgadzam się, że brzmi zimno. Jest u mnie teściowa from Ukraine ;-) i właśnie mi oznajmiła, że jak damy na imię to bez znaczenia bo każdego będzie kochała :p spieszę to powiedzieć Ukraińcowi, żeby mi się więcej mamą i babcią nie zasłaniał przy Dimie ;-)

Uwaga nasz 26 tygodniowy Tymek zrobil nam przedwczoraj niespodziankę i na usg 3d pokazal ze jest 100% dziewczęciem! Bedzie tatowa królewna ;D teraz burza mózgów jeśli chodzi o imię. Któraś z Was polecala mi Amelkę. Bardzo ladne lecz niestety nardzo popularne u mnie, ale własnie radio podsunelo mi Aurelię :))) Jak myślicie???

Mi Inez się nie bardzo podoba.

WWwafelek Aurelia bardzo ładne,sama się zastanawiałam nad tym imieniem,no ale będzie chłopak,więc może następnym razem:p

Doris33 no i fajnie,że teściowa ma takie podejście.Ważne,że będzie kochała wnuka,bez względu na imie:)

Aurelia znam jedna mała, ale ogólnie chyba mało spotykane :)

Inez sorki, ale też mi nie podchodzi

A ja tak właśnie teraz znowu kogoś się pytam o imię dziecka a tu kolejna.zuzia, jednak sporo juz się tych zuzek uzbieralo, a mi się tak źle kojarzy

reklama
Wafelek- no to macie od nowa burzę mózgów ;)

No ja też do tej Inez kompletnie nieprzekonana ale lepsza niż Mercedes - to typ Franka ;) ach ci moi panowie czy nue mogli by prościej i subtelniej ;)

Do góry