reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
Akatsuki bedzie chlopiec
Tylko moj M uparl sie ma Eliasza i nie chce nawet slyszec o innym imieniu a to po moim trupie :(

Dzieci do brzucha mówią Macius po tatusiu ;/
A ja mowie no name :p
Ale dawaj jakieś fajne imiona moze mi sie cos spodoba :) chcialam żeby pasowalo tez do Filipa i Mai :)

Moje typy dla chłopca to były: Adam, Dominik, Daniel, Adrian, Staś. Mój chciał Karola albo Ariela ;) jak chce mieć biblijnie to dajcie Aaron albo Gabriel;)

My też mamy problem z imieniem. Miała być Zuzanna ale jednak nam się nie podoba i zostaliśmy bez pomysłu.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

u nas dalej też bez imienia , M mial wybrać pomiędzy Leon a Alex
ale stwierdził ostatnio, ze może jeszcze jakies inne poszuka bo nie wie czy jednak te mu sie podobają

reklama
u nas było wiele pomysłów. jakby był chłopak to mój M wymyslił sobie imię Fabian...ale mabyć dziewczynka i rozważamy pomiędzy Dorotką albo Marysią....był też pomysł na Natalię (marzyłam o tym od dawna) a ostatnio mój wymyślił Kaja. no i teraz nie wiem co robić. zobaczymy jak się urodzi. wtedy imię samo wyjdzie w praniu.

Aleksandry to bardo mądre i poukładane dziewczyny :D

Do góry