reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Mi Igor te się źle kojarzy. Wszystkich co znam to normalnie szatana takie niedobre...
Ale jeżeli wam się podoba to super
Szymon śliczne imię [emoji6]
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Ale jeżeli wam się podoba to super
Szymon śliczne imię [emoji6]
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
szczesliwa.4
U nas na razie jest Karina (po porodzie może się zmienić). Córka tak słodko mówi o siostrze- Karisia :-)
ania_kropla
Karina mnie się bardzo podoba...sama bym tak dziecko nazwała, ale malz się nie zgadza....
Dzisiaj teściowa powiedziała, że Karina to pochodna od Catherine czy jak tam się to pisze. .. ale coś mi się wydaje, że nie ma racji. ..
Dzisiaj teściowa powiedziała, że Karina to pochodna od Catherine czy jak tam się to pisze. .. ale coś mi się wydaje, że nie ma racji. ..
Ja mam na imię Karina
Zdrobnienia z dzieciństwa (mówię z praktyki) - rodzice zawsze Karinko (do tej pory w zasadzie), a babcia Karusiu (i też tak mówi do tej pory), jeszcze zdarza się niektórym Karuś. Nie wiem co powiedzieć, mi się dobrze z tym imieniem żyje
Zdrobnienia z dzieciństwa (mówię z praktyki) - rodzice zawsze Karinko (do tej pory w zasadzie), a babcia Karusiu (i też tak mówi do tej pory), jeszcze zdarza się niektórym Karuś. Nie wiem co powiedzieć, mi się dobrze z tym imieniem żyje
dolga
krewetka no z tym Igorem to ciezko ze zdrobnieniem, jedynie Igorek, ale my na naszego Igorka mówimy Iga haha no i poki byl mały i nie jarzył to wszytsko było ok, ale jak w przedszkolu miał koleżanke Igę to krzyczał na nas żeysmy tak do niego nie mowili haha
reklama
Podziel się: