reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

Poniosło mnie, wiem :p
DSC_0123.jpg
Jeszcze nie wiem co z tym zrobie, może gdzieś do wózka doczepię.

Załączniki

• DSC_0123.jpg
    DSC_0123.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Borys dla mnie ok. W sumie o takiej opcji tez rozmawialiśmy i nie pamiętam co Ukrainiec powiedział. Problem w tym, że on się uparł na tego Dimę i w tej kwestii jest jak beton! Mi się jeszcze bardzo podoba Sergiej, jemu też ale jeden z jego trenerów, bardzo znany tancerz ma tak na imię no i oczywiście my nie możemy nazwać tak syna bo wszyscy w tym światku będą uważali, że to z powodu Surkova... Szaleństwo!

Dream jak byłam dzieckiem w domu mówili do mnie Dala, na podwórku Dalka, w szkole Dolka... teraz znajomi mówią Dola, Dolka.

Sergiej ładnie, a nie chcecie Sasza? :D

Dosris Borys slicznę imię, mi sie bardzo podoba ale M powiedział kategorycznie nie

Coly
sliczne, mozesz do wózka albo do fotelika zaczepić

Dream to nie jest tak ze mi się nie podobają stare imiona, ale te akurat nie, a np mój synek ma stare imię, Nikodemow to znam tylko starych dziadków :)

Doris ja uwielbiam rosyjskie imiona, a Igor nie podoba się?

Colly hehe dobra jesteś, to już twój wyraził zgodę na ariela?

reklama
Sergiej ładnie, a nie chcecie Sasza? :D

Sasza... no cóż, Aleksander=Sasza, bardzo ładnie, oboje nam się podoba ale... V przede mną był zaręczony z Aleksandrą, do której stale mówił Sasza więc jak sama rozumiesz to imię odpadło na samym początku :wściekła/y:

Dream to nie jest tak ze mi się nie podobają stare imiona, ale te akurat nie, a np mój synek ma stare imię, Nikodemow to znam tylko starych dziadków :)

Doris ja uwielbiam rosyjskie imiona, a Igor nie podoba się?

Igor to najlepszy przyjaciel V., również tancerz, do tego z dużymi sukcesami, w związku z czym także odpada. Te same powody co z Sergiejem. Idąc tym tropem niedługo zostanie nam chyba tylko IWAN :szok:

Nikodem - ładne imię. Tak moja przyjaciółka nazwała syna.

Do góry