reklama
kamila1982
Fanka BB :)
obydwa imiona wybrał tata, tylko mu podrzucalam pomysły Kamila a masz preferencje co do płci?
Chcemy corke :-)
Chcemy corke :-)
A ja jak już pisałąm coś czuje że będzie synek u Was Ale moge się mylić
doris33
E tam, chyba przesadzasz Gdyby tak patrzeć to pani Kasi dorosłej trzeba by mówić pani Katarzyno, a przecież mówią ludzie zmiękczając - pani Kasiu. Także wątpię aby mówili pani Antonino, będzie pani Tosia albo być może jeszcze jakaś inna odmiana tego imienia
Dream ale to absolutnie tylko moje zdanie. Ja juz pisałam wcześniej, że Tosia mi się podoba ale Antonina niekoniecznie i to była taka uwaga odnośnie tego co napisała Akatsuki. Bo w sumie ja w tych kategoriach nie myślałam wcześniej jak dawałam imię np. Zuzi. Zuzia świetne dla małej dziewczynki ale potem to już pani Zuzanno :-) jak sobie moją szaloną córkę wyobrażam i ze ktoś tak się do niej zwraca to śmiać mi się chce
Mnie ciągle pytają jak moje imię się zdrabnia bo Dolores to tak poważnie brzmi. A ja mam kurde 33 lata to chyba już jestem poważna i nie widzę powodów, żeby obcy ludzie mówili do mnie Dalu czy Dolu.
Fajnie, że Wy już takie zdecydowane jesteście. U mnie żadnych nowych pomysłów i nie wiem cały czas kto to będzie. Czy Piotr czy Dima czy jeszcze inaczej. Teraz to już sama nie wiem bo nic mi nie odpowiada :-(
Jesteś niesprawiedliwa... stare imiona też są piękne. Staś to akurat fajne imię i Remik też na czasie. Józka tylko bym odrzuciłahaha ja imiona wybralam, a po dziadkach to raczej podziekuje, bo jakbym miala nazwać: Józek, Stasiek czy Remigiusz, chociaz moja tesciowa bardzo by tego chciala
Ja też obstawiam u Kamili synkaA ja jak już pisałąm coś czuje że będzie synek u Was Ale moge się mylić
Oj tam, a nie mówią Donia do Ciebie? albo Dora? Przyjdzie czas i przyjdzie też to imię dla Synusia Zobaczysz Teraz się tym zajmujesz, a jeszcze i tak masz sporo czasuDream ale to absolutnie tylko moje zdanie. (...) Mnie ciągle pytają jak moje imię się zdrabnia bo Dolores to tak poważnie brzmi. A ja mam kurde 33 lata to chyba już jestem poważna i nie widzę powodów, żeby obcy ludzie mówili do mnie Dalu czy Dolu. Fajnie, że Wy już takie zdecydowane jesteście. U mnie żadnych nowych pomysłów i nie wiem cały czas kto to będzie. Czy Piotr czy Dima czy jeszcze inaczej. Teraz to już sama nie wiem bo nic mi nie odpowiada :-(
reklama
doris33
Doris a imiona takie jak np Borys?? Brzmi pół na pół Polsko-Rosyjsko
Borys dla mnie ok. W sumie o takiej opcji tez rozmawialiśmy i nie pamiętam co Ukrainiec powiedział. Problem w tym, że on się uparł na tego Dimę i w tej kwestii jest jak beton! Mi się jeszcze bardzo podoba Sergiej, jemu też ale jeden z jego trenerów, bardzo znany tancerz ma tak na imię no i oczywiście my nie możemy nazwać tak syna bo wszyscy w tym światku będą uważali, że to z powodu Surkova... Szaleństwo!
Dream jak byłam dzieckiem w domu mówili do mnie Dala, na podwórku Dalka, w szkole Dolka... teraz znajomi mówią Dola, Dolka.
Podziel się: