reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
doris ja mam dla ciebie metodę na twojego Ukraińca, jak on gada wszystkim że Dimitrij to ty idź i gadaj wszystkim że np Wojtuś! Ciekawe co wtedy zrobi zawsze się możesz wykręcić tak jak i on, że tak ci się tylko wypsnęło.
u nas wczoraj już padały pomysły w stylu Linda 2 albo Larisa 2
U nas ja bym chciała Elenę, M Milę więc chyba stanie na Ninie bo żadne z nas za tym imieniem nie szaleje ale obydwoje się na nie zgodzimy Choć ja juz przez tydzień gadałam do brzucha Livcia i teraz mi bedzie ciężko sie przestawić ...
u nas wczoraj już padały pomysły w stylu Linda 2 albo Larisa 2
U nas ja bym chciała Elenę, M Milę więc chyba stanie na Ninie bo żadne z nas za tym imieniem nie szaleje ale obydwoje się na nie zgodzimy Choć ja juz przez tydzień gadałam do brzucha Livcia i teraz mi bedzie ciężko sie przestawić ...
maran-atha
Fanka BB :)
My ustaliliśmy, ze jak bedzie dziewczynka to damy jej irlandzkie imie, ja wypisalam na karteczce wszystkie jakie mnie sie podobaja i ktore zaakceptuje, maz przeczytal i z calej listy wybral Erin i do tematu juz nie wracalismy, dziewczynki tez juz zaakceptowaly to imie ja jeszcze sie z nimi przekomarzam, ze jak urodzi sie ruda to zmienie zdanie i bedzie Merida (ja z natury mam rude wlosy i zielone oczy wiec jakies prawdopodobienstwo istnieje, ale 2 wczesniejsze corki wlosy i oczy maja po tacie )
M_ola nawet nie wiedziałam, że istnieje takie imię dla chłopca Jak będziecie zrabniać?
Kiedyś też nie wiedziałam, że istnieje męska forma tego imienia, a tu jednak - to francuskie imię męskie. Narzeczony wybierał.
Ja będę do niego mówiła: Lilek albo Liluś..
Lilolo
Fanka BB :)
Akatsuki,
Z tych co wyminilas to Nina i Elena bardzo ładne
Maran-atha,
Erin bardzo ładne imię. Ale Merida tez mi się podoba wogole zazdroszczę tak zgodnego męża.
M_ola,
Lilian całkiem ładne imię gratuluję synka!
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
Z tych co wyminilas to Nina i Elena bardzo ładne
Maran-atha,
Erin bardzo ładne imię. Ale Merida tez mi się podoba wogole zazdroszczę tak zgodnego męża.
M_ola,
Lilian całkiem ładne imię gratuluję synka!
Wysłane z mojego D2005 przy użyciu Tapatalka
reklama
Podziel się: