reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

Ja to zostałam postawiona pod ścianą. V wszystkim mówi, że będzie Dmitrij bo babcia się popłakała jak to usłyszała bo tak miał na imię dziadek... jestem wkurzona!!!!

reklama
Doris, bardzo nieładnie się Twój mąż zachował. Co innego jakbyście mieli już postanowione na 100%. ja mówię, że będzie Ariel ale tak na pewno to będzie wiadomo jak już zarejestujemy w urzędzie. Przecież to się może jeszcze kilka razy zmienić.

Colly wkurzył mnie tym bardzo! On się tłumaczył, że tylko tak mamie powiedział, że rozważamy takie imię no a mama od razu zadzwoniła do babci... I weź tu człowieku bądź mądry i wiedz jak się zachować, żeby z jednej strony z chęcią zwracać się do swojego dziecka po imieniu a z drugiej strony nie urazić babci. W sumie babcia mieszka na Ukrainie i skłaniam się ku pierwszemu!

Colly wkurzył mnie tym bardzo! On się tłumaczył, że tylko tak mamie powiedział, że rozważamy takie imię no a mama od razu zadzwoniła do babci... I weź tu człowieku bądź mądry i wiedz jak się zachować, żeby z jednej strony z chęcią zwracać się do swojego dziecka po imieniu a z drugiej strony nie urazić babci. W sumie babcia mieszka na Ukrainie i skłaniam się ku pierwszemu!

Ale bym się wkurzyła!!!

UUU doris bym sie wkurzyła :/
Akatsuki u mnie też bezimienne :-D choć M upiera sie na ELIASZA to ja sie mega ciesze że bezemnie nie zapisze w urzedzie bo bym zabiła chyba :szok:
Nareazie to mi się nie podoba żadne imie męskie :-p

reklama
Do góry