reklama
Doris, bardzo nieładnie się Twój mąż zachował. Co innego jakbyście mieli już postanowione na 100%. ja mówię, że będzie Ariel ale tak na pewno to będzie wiadomo jak już zarejestujemy w urzędzie. Przecież to się może jeszcze kilka razy zmienić.
doris33
Fanka BB :)
Colly wkurzył mnie tym bardzo! On się tłumaczył, że tylko tak mamie powiedział, że rozważamy takie imię no a mama od razu zadzwoniła do babci... I weź tu człowieku bądź mądry i wiedz jak się zachować, żeby z jednej strony z chęcią zwracać się do swojego dziecka po imieniu a z drugiej strony nie urazić babci. W sumie babcia mieszka na Ukrainie i skłaniam się ku pierwszemu!
Colly wkurzył mnie tym bardzo! On się tłumaczył, że tylko tak mamie powiedział, że rozważamy takie imię no a mama od razu zadzwoniła do babci... I weź tu człowieku bądź mądry i wiedz jak się zachować, żeby z jednej strony z chęcią zwracać się do swojego dziecka po imieniu a z drugiej strony nie urazić babci. W sumie babcia mieszka na Ukrainie i skłaniam się ku pierwszemu!
Ale bym się wkurzyła!!!
u nas póki co Leoś, chociaz M ostanio mówi, ze chyba nie jest pewien
Leon bardzo mi się podoba... <3
Lilolo
Nie no normalnie co jest z tymi chlopami
Gorzej jak z babą.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Gorzej jak z babą.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
kamila1983
UUU doris bym sie wkurzyła :/
Akatsuki u mnie też bezimienne choć M upiera sie na ELIASZA to ja sie mega ciesze że bezemnie nie zapisze w urzedzie bo bym zabiła chyba
Nareazie to mi się nie podoba żadne imie męskie
Akatsuki u mnie też bezimienne choć M upiera sie na ELIASZA to ja sie mega ciesze że bezemnie nie zapisze w urzedzie bo bym zabiła chyba
Nareazie to mi się nie podoba żadne imie męskie
reklama
Podziel się: