reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

tami_dj Maja to bardzo ładne imie:)

kamilove z tych które wymieniłaś bardzo podoba mi się Aurelia :)

reklama
Kasia,

My narazie bardzo daleko jesteśmy od jakiegokolwiek porozumienia w sprawie imion bo mój co najwyżej to teraz teoretycznie może pogadać, a na poważnie po urodzeniu szkrabów

maran a mi się marzy Thea, mężowi też się podoba ale problem będzie w Pl... ja wiem że już się bardziej otwierają na imiona zagraniczne ale nie sądzę żeby umieli poprawnie wymówić... albo żeby chcieli.
Na tapecie jest jeszcze Oktawia i Olivia ale niestety Olivii jest od groma teraz tak jak Julii, Mai, Lilek...

Ja bym szła w tę Theę. Fajne imię, najwyżej ją spolszczą jak będziecie tutaj do Teresy czy czegoś innego. Nie przejmowałabym się :) Ślicznie brzmi :)

Nie przesadzaj, Teresa to ladne zapomniane już imię. Zresztą tak się unowoczesniamy - myślę, że szybko przywykną do imienia ;)

reklama
Do góry