reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

tami_dj Maja to bardzo ładne imie:)

kamilove z tych które wymieniłaś bardzo podoba mi się Aurelia :)

reklama
Kasia,

My narazie bardzo daleko jesteśmy od jakiegokolwiek porozumienia w sprawie imion bo mój co najwyżej to teraz teoretycznie może pogadać, a na poważnie po urodzeniu szkrabów

maran a mi się marzy Thea, mężowi też się podoba ale problem będzie w Pl... ja wiem że już się bardziej otwierają na imiona zagraniczne ale nie sądzę żeby umieli poprawnie wymówić... albo żeby chcieli.
Na tapecie jest jeszcze Oktawia i Olivia ale niestety Olivii jest od groma teraz tak jak Julii, Mai, Lilek...

Ja bym szła w tę Theę. Fajne imię, najwyżej ją spolszczą jak będziecie tutaj do Teresy czy czegoś innego. Nie przejmowałabym się :) Ślicznie brzmi :)

Nie przesadzaj, Teresa to ladne zapomniane już imię. Zresztą tak się unowoczesniamy - myślę, że szybko przywykną do imienia ;)

reklama
Do góry