reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
Wlasnie mnie utwierdzilyscie ze powinnam Córkę nazwać Agatka albo Zuzia ;) bo ja wlasnie chce imię zadziorne i charakterne, a nie łajzowate.
Na drugie mam Agata, Rodzice chcieli mnie tak nazwać ale Brat uparł sie na Anie ;)

Ostatnia edycja:
O w końcu tu trafiłam:) nawet nie wiedziałam, że taki wątek jest.

My niby wstępnie mieliśmy ustalone imiona Alicja i Patrycja :-)

No ale mój zaczął coś kręcić nosem gadać, że to tylko czysto teoretyczne rozważania i teraz do brzucha gada Wiktoria i Tosia. Tez mi się podoba, ale chciałabym usiąść i na poważnie porozmawiać, ale mój mało poważnie do tematu podchodzi i chce po porodzie dopiero imiona wybrać.

Mi ogólnie bardzo się podobają imiona rzadkie: Felicja, Oktawia, Gloria, Gracja, Aurelia, Luiza, Tatiana, Tamara, Konstancja, Emma, Stella, Vanessa, Larisa - te ostatnie cztery to tylko takie raczej moje marzenia :D ale kto wie...

A z tych bardziej "oklepanych": Julia, Lena, Alicja, Patrycja, Liliana, Zuzia, Kornelia, Nikola

a ja mam kuzynke Zuzie i dlatego nie bardzo mi sie kojarzy, bo niby grzeczna słodka i miła, a taka wredna, podstepna lisica :p

reklama
Do góry