reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla Waszego maleństwa? :)

reklama
WWwafelek do Bereniki by pasowało imię Amelka :)

Berenika i Amelka:-) ale wielu osobom się nie podoba to imię..a nie wiem jak Tobie ..

Hehe no nie pomyslalabym. Ładne imię, ale niestety w moim otoczeniu bardzo często nadawane ;/ ale dziękuję za pomysł :) sama nie mam zadnych typow wlasciwie

Mi sie Amelka również podoba, ale teraz wszedzię są Amelki :( wafelek musisz już sama zdecydować z mężem:) a wiesz już na sto % że córcia? :-)

Raczej wiem na 60% że synuś i mam dla niego imię :) ale lubię sobie porozmyslac i roznych opcjach. Na 100% bede wiedziala 26 maja :)

dobra jakies propozycje poprosze dla chlopca, moze cos pasującego do imienia Nikodem, mąż mowi, że moze Dawid, bo bedzie niezle dogrywalo sie do nazwiska, ale ja sama nie wiem czy mi sie Dawid podoba

reklama
Do góry