reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Aniam - moja pusta teściowa chyba właśnie nie lubi tego imienia... I co z tego?? Czy sądzi, że jak będzie z siebie głupka robiła to my imie zmienimy?? To i tak z jej powodu nie będzie Nadia :wściekła/y: - bo ona wyskoczyła z Nadyjką......boszzzee.....:no::crazy:

Kasia - i na dodatek imię mamy to samo ;-)

A ja lubię imię Ania - ale mam w pracy Ankę, bleeeh...to ta gaduła.... Wszystkie Anki takie roztrzepane są? Bo wszystkie, które ja znam są właśnie takie....nieposkromione....:sorry2::happy::-)

reklama
kicia - mojej przyjaciółki córa ma Natalka , fajna dziewczyna .. tylko uparta .. ale nie wiem czy wszystkie tak mają ..

Anaklim- popieram skoromnie powiedziane .. he he..
Anki już takie sa roztrzepane, narwane .. oj dużo by tu pisać ...

Anaklim - wszystkie za i przeciw już obgadane będzie Ania z H z przodu czyli HANIA, a ja nie mam nic przeciwko rozptrzepanym Aniom ...i nawet mogą być gadałami, nieposkromionymi...:-):tak:

reklama
Do góry