reklama
Pycha
mama Mai i Marty
duża_dziewczynka mi sie podoba i Ania i Marysia, ale Marysia odpada bo kuzynka juz tak dała, a nad Ania tez jeszcze czasmi myślę, tylko że mój Darek i Majka juz się tak uparli na Martę, ze chyba nie przejdzie
Kkasiulka Maje to fajne dziewczyny, gratuluje wyboru
:-)
Kkasiulka Maje to fajne dziewczyny, gratuluje wyboru

Pycha
mama Mai i Marty
oj ja tez mam czasmi takie obawy, choc na usg było tak widac ze to dziewczynka,
ale ja mam jeszcze w poniedziałek kolejne usg, więc jakby co, to nasz zamówiony rózowy wózek chyba będziemy mogli jeszcze wymienic, gorzej z wszystkimi dziewczecymi ubrankami
ale ja mam jeszcze w poniedziałek kolejne usg, więc jakby co, to nasz zamówiony rózowy wózek chyba będziemy mogli jeszcze wymienic, gorzej z wszystkimi dziewczecymi ubrankami

Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
M. mi wczoraj powiedział, że on i tak wierzy że wyjdzie ze mnie Gerwazy![]()
U mnie wcale nie inaczej.....
A teściowa cały czas marudzi, że ona jeszcze nie wie, jak mała będzie miała na imię......

Pycha - patrząc na Twoja córcię, jestem zadowolona z wyboru imienia

U mnie Julka miała byc Hanią. Ale mój tata pochodzi z gór i tam się mówi "Honka" z akcentem na ho - gdy P. to usłyszał nie mogło juz być mowy o Hani więc jest Julka. A teraz imię dla Jasiu wybrała moja córcia i wszystkim (no prawie) podoba sie ten wybór.;-)A moja mama co jakis czas powtarza jak jej się podoba OLGA..., teściowa jest "grzeczna"...:-) przyjeła do wiadomości Hanię i juz ...
Kksaiulka - ta Twoja tesciowa to naprawde pustak .. a moze jej sie ta Majka nie podoba i dlatego tak marudzi ?.. moja kolezanka z pracy .. też wrześniówka też daje małej Maja .. ładne imie ..
U mnie nadal Szymek , nie słyszałam żadnych protestów, wszystkim sie podoba ..A nawet jakby sie coś nie podobało , to mam to gdzies ..
Tylko J młodsze dziecko coś tam gadało żeby dac Igor ..
ale i tak jest Szymek..
Hania, Ania widze że wracaja te imiona , no bo w naszych rocznikach sporo jest Anek , co widac nawet na naszym forum , potem jakoś ucichło a teraz znowu wraca.. ale ja sie ciesze z tego powodu ..
U mnie nadal Szymek , nie słyszałam żadnych protestów, wszystkim sie podoba ..A nawet jakby sie coś nie podobało , to mam to gdzies ..
Tylko J młodsze dziecko coś tam gadało żeby dac Igor ..
ale i tak jest Szymek..
Hania, Ania widze że wracaja te imiona , no bo w naszych rocznikach sporo jest Anek , co widac nawet na naszym forum , potem jakoś ucichło a teraz znowu wraca.. ale ja sie ciesze z tego powodu ..
reklama
Podziel się: