reklama
Pycha
mama Mai i Marty
duża_dziewczynka mi sie podoba i Ania i Marysia, ale Marysia odpada bo kuzynka juz tak dała, a nad Ania tez jeszcze czasmi myślę, tylko że mój Darek i Majka juz się tak uparli na Martę, ze chyba nie przejdzie
Kkasiulka Maje to fajne dziewczyny, gratuluje wyboru :-)
Kkasiulka Maje to fajne dziewczyny, gratuluje wyboru :-)
Pycha
mama Mai i Marty
oj ja tez mam czasmi takie obawy, choc na usg było tak widac ze to dziewczynka,
ale ja mam jeszcze w poniedziałek kolejne usg, więc jakby co, to nasz zamówiony rózowy wózek chyba będziemy mogli jeszcze wymienic, gorzej z wszystkimi dziewczecymi ubrankami
ale ja mam jeszcze w poniedziałek kolejne usg, więc jakby co, to nasz zamówiony rózowy wózek chyba będziemy mogli jeszcze wymienic, gorzej z wszystkimi dziewczecymi ubrankami
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
M. mi wczoraj powiedział, że on i tak wierzy że wyjdzie ze mnie Gerwazy
U mnie wcale nie inaczej.....
A teściowa cały czas marudzi, że ona jeszcze nie wie, jak mała będzie miała na imię...... Co za pustak...Od miesiąca powtarzamy, że będzie Majeczka, ale ona znów na drugi raz swoje....'no ale jak ja mam do niej mówić'....
Pycha - patrząc na Twoja córcię, jestem zadowolona z wyboru imienia
U mnie Julka miała byc Hanią. Ale mój tata pochodzi z gór i tam się mówi "Honka" z akcentem na ho - gdy P. to usłyszał nie mogło juz być mowy o Hani więc jest Julka. A teraz imię dla Jasiu wybrała moja córcia i wszystkim (no prawie) podoba sie ten wybór.;-)A moja mama co jakis czas powtarza jak jej się podoba OLGA..., teściowa jest "grzeczna"...:-) przyjeła do wiadomości Hanię i juz ...
Kksaiulka - ta Twoja tesciowa to naprawde pustak .. a moze jej sie ta Majka nie podoba i dlatego tak marudzi ?.. moja kolezanka z pracy .. też wrześniówka też daje małej Maja .. ładne imie ..
U mnie nadal Szymek , nie słyszałam żadnych protestów, wszystkim sie podoba ..A nawet jakby sie coś nie podobało , to mam to gdzies ..
Tylko J młodsze dziecko coś tam gadało żeby dac Igor ..
ale i tak jest Szymek..
Hania, Ania widze że wracaja te imiona , no bo w naszych rocznikach sporo jest Anek , co widac nawet na naszym forum , potem jakoś ucichło a teraz znowu wraca.. ale ja sie ciesze z tego powodu ..
U mnie nadal Szymek , nie słyszałam żadnych protestów, wszystkim sie podoba ..A nawet jakby sie coś nie podobało , to mam to gdzies ..
Tylko J młodsze dziecko coś tam gadało żeby dac Igor ..
ale i tak jest Szymek..
Hania, Ania widze że wracaja te imiona , no bo w naszych rocznikach sporo jest Anek , co widac nawet na naszym forum , potem jakoś ucichło a teraz znowu wraca.. ale ja sie ciesze z tego powodu ..
reklama
Podziel się: