reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

reklama
A u nas jeżeli będzie dziewczynka ( a ja wiem, że to dziewczynka :) no ale zawsze może moja pewność legnąć w gruzach, jak juz całe pokolenia mam pewnie doświadczyły ) to będzie Hania, Hanuś :) A jeż[FONT=&quot]eli drugi chłopczyk to Tymoteusz, Tymek :), obydwa chyba psują do imienia starszego braciszka Jeremiego.

[/FONT]

nadia fakt popularne ale to przeciez o ile mnie pamiec nie myli polska natalia ... hmm

tymek tez ladnie ... mi sie bardzo podoba ale moj m stwierdzil ze zbyt religijnie i koscielnie a on z roznych powodow ciety na kosciol ;-)

Tampeza - u mnie tu, na wsi, Nadia nie jest popularnym imieniem.

Isunia - to nie Natalia, a Nadieżda (z jęz. ros.) czyli 'nadzieja' (w ang. to popularne Hope)

Ale jak to zdrabniać....?:dry:

Marti_de - Tymek mi sie podoba, mojej kuzynki syn ma tak na imię. Łobuziak :-p;-)

u nas chyba jednak będzie aleksandra:tak::tak: chociaz wybraliśy z piotrem kilka imion, które podobają sie nam obojgu. m.in: gabrysia, madzia, marysia, joasia, wiktoria i hania

kkasiulka chyba faktycznie cos pokrecilam :-p:laugh2:... i natalia i nadia bardzo ladnie ...

ewa ola mi sie podoba ... tylko mam kuzynke ole (dosc bliska) wiec odpada ... ale bardzo ladne imie ... choc mi sie z urwisem kojarzy ale to przez ta kuzynke bo taki szatan a dziewczynka byla ;-)ale straaaaaaasznie sympatyczna i na fajna kobitke wyrosla ...
a hanie tez pod uwage biore ...
... choc jak juz pisalam na ogolnym mloda do brzusza nicola wola i pewno juz tak bedzie musialo zostac ...

Halo
a u nas chyba będzie zmiana z Ani na Hanię...

Isunia - Nicola chciłam sobie dac przy bierzmowaniu, ale zwyciężyła Ania wtedy...

Isunia - Nicola podoba mi się do dzisiaj, ale ja tradycjonalistka jednak jestem... i w końcy zwycięża cos co jest z dziada prawdziada i tzw. klasyka , a poza tym musiliśmy się przy bierzmowaniu nauczyć żywota świętego którego wybieramy, no i Anna lepiej wchodziła do głowy, i całokształt bardziej mi się spodobał, bo jest teraz " Joanna Weronika Anna hihihi:blink:

reklama
Do góry