reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

reklama
A u nas jeżeli będzie dziewczynka ( a ja wiem, że to dziewczynka :) no ale zawsze może moja pewność legnąć w gruzach, jak juz całe pokolenia mam pewnie doświadczyły ) to będzie Hania, Hanuś :) A jeż[FONT=&quot]eli drugi chłopczyk to Tymoteusz, Tymek :), obydwa chyba psują do imienia starszego braciszka Jeremiego.

[/FONT]

nadia fakt popularne ale to przeciez o ile mnie pamiec nie myli polska natalia ... hmm

tymek tez ladnie ... mi sie bardzo podoba ale moj m stwierdzil ze zbyt religijnie i koscielnie a on z roznych powodow ciety na kosciol ;-)

Tampeza - u mnie tu, na wsi, Nadia nie jest popularnym imieniem.

Isunia - to nie Natalia, a Nadieżda (z jęz. ros.) czyli 'nadzieja' (w ang. to popularne Hope)

Ale jak to zdrabniać....?:dry:

Marti_de - Tymek mi sie podoba, mojej kuzynki syn ma tak na imię. Łobuziak :-p;-)

u nas chyba jednak będzie aleksandra:tak::tak: chociaz wybraliśy z piotrem kilka imion, które podobają sie nam obojgu. m.in: gabrysia, madzia, marysia, joasia, wiktoria i hania

kkasiulka chyba faktycznie cos pokrecilam :-p:laugh2:... i natalia i nadia bardzo ladnie ...

ewa ola mi sie podoba ... tylko mam kuzynke ole (dosc bliska) wiec odpada ... ale bardzo ladne imie ... choc mi sie z urwisem kojarzy ale to przez ta kuzynke bo taki szatan a dziewczynka byla ;-)ale straaaaaaasznie sympatyczna i na fajna kobitke wyrosla ...
a hanie tez pod uwage biore ...
... choc jak juz pisalam na ogolnym mloda do brzusza nicola wola i pewno juz tak bedzie musialo zostac ...

Halo
a u nas chyba będzie zmiana z Ani na Hanię...

Isunia - Nicola chciłam sobie dac przy bierzmowaniu, ale zwyciężyła Ania wtedy...

Isunia - Nicola podoba mi się do dzisiaj, ale ja tradycjonalistka jednak jestem... i w końcy zwycięża cos co jest z dziada prawdziada i tzw. klasyka , a poza tym musiliśmy się przy bierzmowaniu nauczyć żywota świętego którego wybieramy, no i Anna lepiej wchodziła do głowy, i całokształt bardziej mi się spodobał, bo jest teraz " Joanna Weronika Anna hihihi:blink:

reklama
Do góry