reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

reklama
tampeza a mozna spytac jak Grubcia ma na imie ?? ... nie pamietam czy juz pisalas ...

i tak czytam o tych dziewczynach ... no wysyp normalnie ... to ja juz na bank obstawiam chlopaka w brzuchu - podazajac zasada rownowagi :-D
imie: krystian, igor, nikodem ... choc wciaz szukam hmm szukamy bo przeciez obojdu nam musi sie podobac ... przepraszam trojce nam ;-)

NIe koniecznie z Sexmisji. Moj maz nie jest polakiem wiec wszystkie typowo polskie imiona odpadaly, poza tym zyjac w Norwegii zdecydowalismy ze nie bedziemy dawac imienia gdzie jest sz, cz itd. bo nikt tego nie wymowi. Mialo byc prosto i krotko:-)

Isunia - imię Krystian bardzo mi się podoba.
nam tez najbardziej ... dlatego jest piewszy ... igorem miala byc martyna ... a nikodem pierwszy przed krystianem mi wpadl ... stad trzy pod uwage biore ... a ktos jeszcze tobiasza napisalam tutaj ... tez ladnie tylko musze mojemu do analizy dac ... bo jak napisalam imie musimy oboje zaakceptowac ...

Krystian mi sie tez bardzo bodoba i milo kojarzy:tak:
A ja nie mam najmniejszego pomyslu na imie dla dziewczynki

reklama
Tampeza-bardzo ładne imię- Lamia, bardzo oryginalne:tak:

ja do wczoraj nie miałam pomysłu na imię dla Małej, ale przypadkiem wpadłam na coś fajnego i teraz ani Y. ani teściowie nie chcą nic innego słyszeć:tak:

Do góry