reklama
tampeza a mozna spytac jak Grubcia ma na imie ?? ... nie pamietam czy juz pisalas ...
i tak czytam o tych dziewczynach ... no wysyp normalnie ... to ja juz na bank obstawiam chlopaka w brzuchu - podazajac zasada rownowagi
imie: krystian, igor, nikodem ... choc wciaz szukam hmm szukamy bo przeciez obojdu nam musi sie podobac ... przepraszam trojce nam ;-)
i tak czytam o tych dziewczynach ... no wysyp normalnie ... to ja juz na bank obstawiam chlopaka w brzuchu - podazajac zasada rownowagi
imie: krystian, igor, nikodem ... choc wciaz szukam hmm szukamy bo przeciez obojdu nam musi sie podobac ... przepraszam trojce nam ;-)
fani "seksmisji" czy po prostu przypadek ?? ;-)ale ladnie choc egzotycznie brzmi (w pozytywnym aspekcie)... no ale jak pisalysmy wczesniej "zagramicami" dziecku latwo z egzotycznymi imionami ...Mala ma na imie Lamia.
tampeza
Wrześniowe mamy'08
NIe koniecznie z Sexmisji. Moj maz nie jest polakiem wiec wszystkie typowo polskie imiona odpadaly, poza tym zyjac w Norwegii zdecydowalismy ze nie bedziemy dawac imienia gdzie jest sz, cz itd. bo nikt tego nie wymowi. Mialo byc prosto i krotko:-)
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Bardzo mi sie tampeza podoba to imię, Lamia. Bardzo :-) Ale u mnie nie przejdzie A co teraz? Jakie imie teraz wybierzecie??
nam tez najbardziej ... dlatego jest piewszy ... igorem miala byc martyna ... a nikodem pierwszy przed krystianem mi wpadl ... stad trzy pod uwage biore ... a ktos jeszcze tobiasza napisalam tutaj ... tez ladnie tylko musze mojemu do analizy dac ... bo jak napisalam imie musimy oboje zaakceptowac ...Isunia - imię Krystian bardzo mi się podoba.
reklama
Podziel się: