reklama
Alicje mi się kojarzą właśnie takie wrażliwe, skupione dziewczyny, ale dość przebojowe, wytrwałe w dążeniu do celu. Znam kilka, niektóre są bardziej, niektóre mniej energiczne, więc energia to chyba zależy od genów. Bardzo miłe imię
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Fajny wateczek.
Podobaja mi sie Wasze propozycje imion.
U nas najprawdopodobeniej bedzie synek - wybralismy Imie Tobiasz. A jesli dziewczynka to chyba Nina.
Podobaja mi sie Wasze propozycje imion.
U nas najprawdopodobeniej bedzie synek - wybralismy Imie Tobiasz. A jesli dziewczynka to chyba Nina.
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Artemida - polecam to imie - znam 2 Wiktorkow i to wspaniale dosc wrazliwe chlopaki.
agata806
Fan(ka)
My musimy się zacząć zastanawiać, zawsze mieliśmy jedną opcję na imię no i nosi je Marysia. Więcej koncepcji brak, podoba mi się Zosia ale tak na imię ma teściowa a jakoś nie chcę, żeby czerpała z niej wzoru Do tej pory o tym w ogóle nie myśleliśmy
olisska82
Wrześniowa Mama '08
U nas imie dla dziewczynki było znane zanim my sie poznalismy. No po prostu jeden typ! Bedzie Pola Maria. Maria, bo ja mam tak na drugie, a co! musi miec cos po mamusi , oprocz urody, inteligencji i skromnosci naturalnie..;-)
Ale sama nie wierze, ze to bedzie dziewczynka, niby słodkosci jem na potege, ale wczoraj myslalam, ze umre jak nie zjem sledzikow w occie..mhmm :-)
Ale sama nie wierze, ze to bedzie dziewczynka, niby słodkosci jem na potege, ale wczoraj myslalam, ze umre jak nie zjem sledzikow w occie..mhmm :-)
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
U nas szaleńswto imienne.....
Oliska - Pola Maria, bardzo ładne. Pola - zawsze mi sie podobało. Tylko teraz mąż oponuje...
No i natalia też nie może być. U 2 znajomych sie porodziły dziewczynki, jedna 2 miesiące temu, druga chyba z 5, obie Natalki.....
Jesteśmy więc w punkcjie wyjścia....Zuzanna - na co M. kręci nosem i Maja...no ładnie...ale ten pies.....
Oliska - Pola Maria, bardzo ładne. Pola - zawsze mi sie podobało. Tylko teraz mąż oponuje...
No i natalia też nie może być. U 2 znajomych sie porodziły dziewczynki, jedna 2 miesiące temu, druga chyba z 5, obie Natalki.....
Jesteśmy więc w punkcjie wyjścia....Zuzanna - na co M. kręci nosem i Maja...no ładnie...ale ten pies.....
reklama
biała_dama
Mamusia Synusia
Miał być Aleks , ale mężusiowi jakoś sie z nazwiskiem nie komponuje . Teraz na topie u nas : Mateusz albo Szymon . A tak szczerze to kurka strasznie trudne wymyślić imię na całe zycie dla swojego dziecka
Podziel się: