reklama
moja tesciowaa znacie jakieś Alicje - czy to imie kojarzy Wam się ze spokojną osobą czy raczej z energiczną
No dobra co mi tam... powysilałam szare komórki i oto wynik:
jeśli będzie syn- Daniel, Iwo lub Kaj (anaklim to twoja wina:-))
jeśli córka- Orianne, Pola lub Lea.
O ile ojciec szanowny nie wprowadzi zamieszania znowu nowym pomysłem
ale i tak nadal nie wiem co tam we mnie sobie kica :-)
jeśli będzie syn- Daniel, Iwo lub Kaj (anaklim to twoja wina:-))
jeśli córka- Orianne, Pola lub Lea.
O ile ojciec szanowny nie wprowadzi zamieszania znowu nowym pomysłem
ale i tak nadal nie wiem co tam we mnie sobie kica :-)
wow dziewczyny, ale macie fajowskie pomysly...........anaklim jak tam bym obstawiala Saszke ;-);-);-) ( juz chyba cos o tym gadalysmy, nie?)........ale i dla dziewuszki ladnie..........bardzo, bardzo oryginalnie..........
A Sanya..........Ty mnie kobietko nie stresuj...........bo jak u Ciebie sie odmieni ( tzn plec, a nie imie hehe) to pewnie i u mnie rowniez............jako pierwsza z Was wiedzialam i to bardzo wczesnie........a teraz im wiekszy bejbik to jakos coraz mniej widac, zeby mu tam dynadalo............moze to dlatego, ze ostatnio sie dupka wypial i juz hehehe..........a i stawiam u Was na Daniela caly czas..........a dla dziewczynki sliczne i bradzo popularne w Belgii- Lea!!!!
tampeza- a Ciebie nic, a nic nie korci??? ja to jeszcze za nim w ciaze zaszlam, to kombinowalam jakie imiona pasuja do naszego nazwiska hehehe
Majeczka- bardzo ladnie Maurycy............tak po mesku...........super!!!! a i gratuluje serdecznie jajusiek malusich hehehe!!!!
a i jeszcze bardzo meskie, swietne imiona to faktycznie Dominik i Wiktor.........
A Sanya..........Ty mnie kobietko nie stresuj...........bo jak u Ciebie sie odmieni ( tzn plec, a nie imie hehe) to pewnie i u mnie rowniez............jako pierwsza z Was wiedzialam i to bardzo wczesnie........a teraz im wiekszy bejbik to jakos coraz mniej widac, zeby mu tam dynadalo............moze to dlatego, ze ostatnio sie dupka wypial i juz hehehe..........a i stawiam u Was na Daniela caly czas..........a dla dziewczynki sliczne i bradzo popularne w Belgii- Lea!!!!
tampeza- a Ciebie nic, a nic nie korci??? ja to jeszcze za nim w ciaze zaszlam, to kombinowalam jakie imiona pasuja do naszego nazwiska hehehe
Majeczka- bardzo ladnie Maurycy............tak po mesku...........super!!!! a i gratuluje serdecznie jajusiek malusich hehehe!!!!
a i jeszcze bardzo meskie, swietne imiona to faktycznie Dominik i Wiktor.........
reklama
Podziel się: