reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla dziecka ?

Tonia- Mi bardziej podoba się Liliana,znam jedną dziewczynkę o Tym imieniu i lila lilka...no super do niej pasuje::-)
A Emma ..nie przemawia do mnie.

reklama
Tonia mi sie oba imiona podobaja ;) U nas w rodzinie jest mala Emma , jest przeslodka ;) , tyle, ze mieszka za granica /mieszane malzenstwo/. A Lilianka tez cudne i ja osobiscie z tych dwoch wybralabym Lilianke :)

Ja też oddaję głos na Lilianę:-) A czy któraś z Was jeszcze planuje nazwać synka Jaś? To na razie moja jedyna opcja, a zastanawiam się ze względu na popularność, więc chcę sprawdzić, czy ta tendencja nadal się utrzymuje.

liliana bardzo mi sie podoba! sama sie zastanawiam nad tym imieniem... ale podoba mi sie jeszcze imie jagoda.. i marta.. nie pamietam czy o tym tu pisalam czy nie..
zdecydowac sie nie umiem....
maz uwaza, ze jest jeszcze czas.. bo moze sie jeszcze tomek urodzic... wiec po co sie teraz zastanawiac :)
ja juz bym chciala jakos nazywac swoje dzieciatko i nie mam watpiwosci, ze to bedzie dziewczynka (widzialam niezly tyleczek),

kashyaa -jasia nie znam zadnego (no moze jednego), i jakos nie slyszalam zbyt czesto tego imienia wsrod dzieci ostatnio narodzonych, trendami sie nie przejmuj - wazne by Wam sie podobalo !!!!
ja juz prawie wszystkie znaczenia imion znam - tak to ostatnio studiuje... jednak decyzja jeszcze nie podjeta...

reklama
Mało pocieszające...

niestety ja też szukałam zawsze jakieś orginalne imię dla dziecka chłopiec miał być Julian a dziewczynka będzie Emilia i tak wiecznie byłam przekonana że to są mało nadawane imiona ale jak weszłam na forum do nas i zaczęłam czytać kto jakie imię nada dziecku to skończyłam się tym przejmować bo nie ma na to rady i wszędzie na pewno ktoś nada imię takie jak ty chcesz :) więc jest to nie do ominięcia więc nadawjcie dzieciom imiona takie jak wam się podobają a nie takie kto jeszcze nie ma :p

Do góry