reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
catelin, Wojtuś to mój drugi brat
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
ano racja skojarzenia są najgorsze :-)
Hihi, z tymi skojarzeniami to czasem istne przekleństwo.
Ja mam męża Maćka i miałam też paru kolegów o tym imieniu. Ogólnie bardzo zakręceni ludzie, ale bardzo sympatyczni i wyrośli w sumie na dobrych ludzi ;-)
U nas z wyborem imion jest zawsze istny kocioł, bo mąż jest harcerzem i zna mnóstwo ludzi. Jak wybieramy imiona to tylko słyszę "to nie, bo....". Matko, szału można dostać.
Ale my już doszliśmy do jakiegoś porozumienia i mamy pewne opcje. Podobają nam się: Roksana, Gracjana, Maja i Wiktoria. Natomiast synek chce Maję. Zobaczymy na o nam wypadnie ;-) Chyba byśmy musieli zagrać w ruletkę
Ja mam męża Maćka i miałam też paru kolegów o tym imieniu. Ogólnie bardzo zakręceni ludzie, ale bardzo sympatyczni i wyrośli w sumie na dobrych ludzi ;-)
U nas z wyborem imion jest zawsze istny kocioł, bo mąż jest harcerzem i zna mnóstwo ludzi. Jak wybieramy imiona to tylko słyszę "to nie, bo....". Matko, szału można dostać.
Ale my już doszliśmy do jakiegoś porozumienia i mamy pewne opcje. Podobają nam się: Roksana, Gracjana, Maja i Wiktoria. Natomiast synek chce Maję. Zobaczymy na o nam wypadnie ;-) Chyba byśmy musieli zagrać w ruletkę
Marta - ja jestem na TAK! Moja Ania jest strasznie upartym stworzeniem, ale jest przesłodka. Zresztą mam przyjaciółkę Annę i w sumie wszystkie Anki jakie znam to fajne i życzliwe babkiU Nas chyba Ania będzie. Zastanawialiśmy się jeszcze nad Leną, Nadią i Amelią ale mąż woli tradycyjne imiona
A Lenek jest ostatnio od groma - przynajmniej na moim terenie
Nulini - też mam brata Maćka, tylko że on to straszny buc jest - ale dobry człowiek
giovannessa
Fanka BB :)
Ania - bardzo ładnie i bardzo mi się podoba, ale nie jest i nie będzie mi już chyba dane dokonywać takich wyborów :-)
Wojtuś to mój najstarszy :-)
Swego czasu najmłodszy miał być właśnie Maciuś albo Bartuś, ale wtedy nastąpiło veto ze strony tatusia i został Przemek.
A Bartusia się właśnie doczekałam, trochę to trwało, bo te 14 lat, ale warto
Wojtuś to mój najstarszy :-)
Swego czasu najmłodszy miał być właśnie Maciuś albo Bartuś, ale wtedy nastąpiło veto ze strony tatusia i został Przemek.
A Bartusia się właśnie doczekałam, trochę to trwało, bo te 14 lat, ale warto
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
damquelle, co z mojego brata wyrośnie, to się jeszcze okaże, narazie ma zaledwie 20 lat ;-)
A Anki to przeważnie indywidualistki, chociaż może nie jestem obiektywna, bo sama jestem Anka :-)
A Anki to przeważnie indywidualistki, chociaż może nie jestem obiektywna, bo sama jestem Anka :-)
A ja kochane mam dylemat od poczatku mial byc antos i wszyscy razem z corcia mowia antos to ntos tamto ale ostatnio niewiem czemu zaczelam sie zastanawiac czy nie dac innego imienia malemu i od kilku dni ezus cos pbrzdekoje ze moze jednak nie antos i widze ze tez juz niejest taki pewny jak na poczatku mimo ze od poczatku bardzo mu sie podobalo i sama juz niewiem bo nic mezowi niemowilm ze ja tez rozmyslalam nad zmiana imienia i niewiem czy nierobic zamieszania i zostawic antosia czy jednak wertowac ksiazki i neta w poszukiwaniu innego imienia...predzej bralam jeszcze pod uwage bartus i bardzo podoba mi sie grzes ale moj m to grzes wiec odpada. Co wy byscie zrobily na moim miejscu???
reklama
Zabka ja też niby decyzję podjęłam(niedawno) że będzie Liliana ale jak ostatnio przeglądałam ten wątek to wpadłam na imię Emma i tak strasznie mi się spodobało że poważnie się zastanawiam.
Myślę że czasami warto zmienić imię, jak byłam w pierwszej ciąży cały czas do brzuszka mówiłam Patryk a jak urodziłam to nawet nie wiem skąd wziął mi się ten Remigiusz, nawet żadnego nie znałam . Teraz wiem że tak miało być po prostu bo to imię pasuje do niego wręcz idealnie.
Dziewczyny moje drogie EMMA czy LILIANA?????????????
Myślę że czasami warto zmienić imię, jak byłam w pierwszej ciąży cały czas do brzuszka mówiłam Patryk a jak urodziłam to nawet nie wiem skąd wziął mi się ten Remigiusz, nawet żadnego nie znałam . Teraz wiem że tak miało być po prostu bo to imię pasuje do niego wręcz idealnie.
Dziewczyny moje drogie EMMA czy LILIANA?????????????
Podziel się: