reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla dziecka ?

reklama
Hej dziewczyny, ja jestem Nowa na forum i to mój pierwszy post, Wiecie ja mam gorszy problem mój mąż bez mojej zgody nadał synkowi na imię ignacy ;(. i zarejestrował bez mojej zgody a mówiłam że mi się imię nie podoba i mial wybór spośród moich. Miala być Milenka wogóle ale wyciagli mi z brzuszka chłopczyka. i teraz mamy problem. Ale przyznajcie że Ignaś brzydkie imię? jak ja patrzę na mojego synka i mam mu ta mówić to płaczę :(

A dominika łądnie- mam kolezankę Dominikę super dzeiwucha ;)

olcia - gdzies czytałam, że imię można zmienić nawet jak się zgłosiło juz do urzędu, nie wiem ile miesięcy ma się czasu na to, wiem napewno, że można zmienić, więc nie warto płakać tylko przejść do urzedu i zapytac o szczegóły jak można to zmienić :-)
Powodzenia :-) a jakie imię Ci się podoba ???
Jesli chodzi o Ignasia to moim zdanie ładne imię sama nad nim się zastanawiałam, ale wiadomo imię rzecz gustu :-)

My z mężem nadal myslimy na Bartkiem lub Maćkiem :-)

U nas zmiana miała być Nadia ale nie są rodzice zadowoleni...
Takze będzie LaiLa:]

a co do tego maja rodzice?? u nas na michaline nadawali a teraz im sie podoba, na antosie tez tesciu kreci nosem ale co on ma do tego to moje dziecko.

tak z ciekawosci patrzylam na imiona w przyszlych miesiacach i w kazdym jest tosia :-), pelno szymkow i len.

No właśnie my z małżonem odkąd zaczęliśmy być ze sobą wiedzieliśmy, że będzie Antonina i Jakub, ale Kubów pełno, więc miał być Filip. A teraz też widzę, że i Tosia stała się bardzo popularna, ale trudno, od 4 miesięcy moja córcia słyszy, że będzie Tosią i nie zamierzamy niczego zmieniać ;-)
Chociaż mojemu tacie się wcale a wcale to imię nie widzi, ale trudno, przyzwyczai się :-)

reklama
u mnie za to Michalina wszystkim się podoba jedynie babcia od Mariusza powiedziała że jej się nie podoba bo nie zna żadnej Michaliny na wsi lol nie wiedziałam że wyznacznikiem fajności imienia jest to czy ktoś na wsi ma tak na imię ;)

Do góry