reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla dziecka ?

A ja nie mam innego pomysłu niż JAŚ. Podoba mi się w każdej formie - Jan, Jaś, Janek, Jasiek. Mam tylko pewne wątpliwości, bo to strasznie popularne imię ostatnio. No, ale nic innego mi nie wpada do głowy:-/

reklama
Jeśli bedzie synek to u nas bedzie Piotruś, a dziewczynka Oliwka:-) Moj chlopak wybieral ale jeszcze sie nad tym zastanawiamy:-) Podoba mi sie tez Klaudia i Oktawia:):):)

A my jeszcze nie mamy drugiego imienia wybranego, ale tak się zastanawiam na Marysią, męzowi też sie podoba, więc może tak zostanie też po mojej babci.

a mnie się mój dzisiaj pytał jak będzie miał nasz drugi syn na imię ??:szok:

Ja jeszcze pierwszego nie urodziłam, a mąż jest przekonany , że drugie dziecko to na 1000% będzie chłopak - tak tak zobaczymy :sorry2:

Klaudia:) sympatyczne:) zwlaszcza jak wolaja do mnie klaudus- jak cos chcą:) ja mam klaudia maria :)
a jesli bede miala kiedys synka drugiego to podoba mi się Nataniel i Leoś

reklama
Mojej córeczce dałam na imię Nikola i nie żałuję, chociaż nikomu dookoła się nie podobało. Imię to pasuje do Niej idealnie :)
Gdy chodziliśmy na zajęcia na basen to na 10 dzieci było 6 Julek:szok: i był tylko 1 chłopczyk. Znowu w wakacje byliśmy na dmuchanym zamku , gdzie bawiła się moja mała i wyobraźcie sobie ,że oprócz niej na zamku bawiły się aż 3 Antoniny. Jak mamusie zaczęły wołać to mi się oczy otwierały coraz bardziej :) 1-Tosia,2- Antosia,3- Antoninko...fajnie to wyglądało :)

Wybór imienia to naprawdę nie lada wyczyn, ja mam z tym ogromny problem...Teraz też mam na oku takie imiona,które się nikomu nie podobają... Najgorsze jest to ,że te które się podobają nadają wszyscy i póżniej w w przedszkolu w jednej grupie jest np. 5 Jakubów. Ja już nie mam pojęcia co zrobić... Na razie typowaliśmy imiona- Igorek, Hubert, Kacper...a nawet mój brat wymyślił Bruno, ale to mi się jakoś z psem kojarzy:baffled: Jestem w ogromnej rozrerce, tymbardziej,że tym razem doskwiera brak mamy, która zawsze mi radziła w takich sprawach :-(.

Do góry