reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jakie imię dla dziecka ?

Oddaję głos na Emilkę :)

Moja teściowa się na mnie obraziła, że Magdalenka nie jest Basią bo urodziła się w Barbórki a ja tak bym nie dała :)

reklama
Ewcia-Tak to jest-Teściiowej by było wygodniej bo Dziecko jednym prezentem by obskakiwała:)he he mój dziadek tez się obraził na mamę ze nie jestem Ewa tylko Marta-a mama powiedziała do niego ze wygodny by był na 3 okazje 1 prezent(gwiazdka,imieniny i urodziny-5 dni póxniej)he he:)Nie ma tak dobrze i imieniny mam 21 czerwca.

Ewcia-Tak to jest-Teściiowej by było wygodniej bo Dziecko jednym prezentem by obskakiwała:)he he mój dziadek tez się obraził na mamę ze nie jestem Ewa tylko Marta-a mama powiedziała do niego ze wygodny by był na 3 okazje 1 prezent(gwiazdka,imieniny i urodziny-5 dni póxniej)he he:)Nie ma tak dobrze i imieniny mam 21 czerwca.

Ja też mam imieniny 21 czerwca :-)

Ja też stawiam na Emilkę, heh jakies głupie skojarzenia z Barbara, może dlatego, że tesciowa...

reklama
Do góry