reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imię dla dziecka ?

reklama
Barbara -- niepodoba mi sie ... pozatym nie znam zadnej fajnej... a mam ciotkę Baskę.. szatan w ludzkiej skórze...
Emilka bardzo fajne takie jak dziewczyny piszą mieciutkie.. i zdrobnien jest duzo:)

A Ja próbowałam męża podpuścić aby się wreszcie określił jakie imię mu sie podoba dla chlopca ,a jakie dla dziewczynki......stwierdził ze jak będzie wiadomo co to dopiero będzie myślał:baffled: ech.............nie ma wyjścia trzeba czekać do 3 listopada:-):-)
Oby teraz wszystko było widać jak na dłoni

te imiona to mnie przesladuja juz a zdecydować się nie mogę :p
może dacie jakieś podpowiedzi, Maciuś(Maciej), Bartuś(Bartosz), Miłoszek (Miłosz), Tymon, i wiele innych dajcie znac może coś doradzicie, mąż nie chce Maciusia bo mu sie z klanem kojarzy... masakra, przez jego głupie skojarzenia nie moge najfajniejszego dla mnie imienia nadać, zawsze marzyłam o imieniu: Grzesiu lub Maciusiu dla syna, ale okazało sie że mąż Grzegorz więc chciałam Maćka, a tu opór i teraz juz sama nie wiem :-(

reklama
blondii-To poszukaj jakiegoś znanego Macieja(oczywiście nie tego z klanu) Zień ten znany projektant to maciej,i udowodnij męzowi ze są inni zdolni.Mi się Maciej podoba mój dziadzio tak miał na imię.............Ja bym chciala nazwać Marcin albo Mikołaj(Maciej nie bo zaraz by chciał m po swoim dziadku a ten miał na imię JózeF,a mi nie podoba się to imię)

Do góry