reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jakie buty??????????

MADZIA

mama majuni i groszka
witajcie mausie !!!!!mam pytanie do mniej lub bardziej doświadczonych mam względem chodzenia i noszenia bucików . proszę o konkretne rady jak firma jaki model. co polecacie co odradzacie. znalazłam gdzies podobny wątek ale nie było zbyt wiele konkretów.proszę o rady/

reklama
butki w czasie gdy stopa sie rozwija powinne byc za kostke i najlepiej wiazane - lepiej trzymaja noge. wazne sa tez wkładki - musza byc profilowane.

Jak dziecko nie chodzi butków nie polecam. Ja wybierałabym buty z miękką podeszwą i za kostkę. My mamy elepfanten (chyba tak to się piszę) i na razie się sprawdzają. Butki bartek były jak dla mnie zbyt masywne i nie zginające się.

my tez ostatnio kupilismy takie kamaszki wiazane za kostke w Daichmanie na chlodniejsze dni, zobaczymy jak sie beda sprawdzac

ja kupująć butki zwracam uwage zeby sie zginały i były elastyczne, dodatkowo najlepiej za kostke, Olus ma mokasynki przed kostke takie dla parady, ale na zime kupiłam adidaski za kostke wiązane i dodoatkowo z boku narzepy z wkładka profilowaną nike nie były tanie 99 ale naprawde jestem zadoeolona:-)

ja swojemu małemu kupuje buty ren-but, ma już 9 lat i co sezon to tylko wzór i rozmiar wymieniam. Dla maluchów mają idealne,sztywna pięta i profilowane

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry