reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Bosa- ja tez tez wozeczki oglondałam i tez bardzo mi sie podobaja:tak::tak: jak juz cos bedziesz wiedziała to daj cynka moze jak kupimy masowo to rabat bedzie hahahha

reklama
A czy ktoś może orientuje się jak to jest z tymi fotelikami, bo przecież jest tyle wózków i one mają przecież foteliki i nie są to jakieś znane firmy, no więc czy te foteliki mają jakieś crash testy robione i czy one są bezpieczne, bo ja prawdę mówiąc nie mam zaufania do takich fotelików. Może się czepiam, ale ja uważam, że fotelik musi być bezpieczny, dla mnie to bardzo ważne

Ewi, moja psiółka ma ten wózeczek ale chyba inny model bo koła przednie ma większe i jest cięższy niż 8 kg. Jak chcesz to dam Ci do niej namiar i wypytasz się - ona z resztą pracuje w największym z mieście sklepie dla maluszków to wiadomo info z pierwszej ręki;-):tak:.

PINKA25 przejrzałam wszystkie twoje typy i wybiorę najprawdopodobniej wkrótce ten ostatni Darex Matrix. Poleciła mi go też przyjaciółka. I też uważam że nie ma sensu wydawać kroci na wózek, bo będzie ich na pewno więcej.

PINKA25 przejrzałam wszystkie twoje typy i wybiorę najprawdopodobniej wkrótce ten ostatni Darex Matrix. Poleciła mi go też przyjaciółka. I też uważam że nie ma sensu wydawać kroci na wózek, bo będzie ich na pewno więcej.

ciesze sie ze chociaz na cos sie moje typy przydały;-)

Rozczochrana, mi się Graco Symbio skutecznie wybił z głowy po kilku rundach po sklepie. Trzeszczał, wydawał się mocno niestabilny i budził we mnie niepokój, że dzieciaczek nie byłby do końca w tym bezpieczny.
Za to nadal choruję na Mutsy Urban Rider, jeszcze w wersji Joey Silver - cena bez komentarza, ale jakoś bliższe oględziny nie wybiły mi niestety Mutsy z głowy.

Rozczochrana, mi się Graco Symbio skutecznie wybił z głowy po kilku rundach po sklepie. Trzeszczał, wydawał się mocno niestabilny i budził we mnie niepokój, że dzieciaczek nie byłby do końca w tym bezpieczny.
Za to nadal choruję na Mutsy Urban Rider, jeszcze w wersji Joey Silver - cena bez komentarza, ale jakoś bliższe oględziny nie wybiły mi niestety Mutsy z głowy.

u nas to samo! Tragiczny do prowadzenia, pozniej dopiero doczytalam minusy...i to sa glowne rzeczy typu hamulec, typu rama itd...
Widzialam mutsy joey ale nie silver :)

reklama
Do góry