reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

A ja się wczoraj posprzeczałam z m o ten nieszczęsny wózek, bo jemu się ten mój icandy cherry po prostu nie podoba :no:, w końcu się wkurzyłam, bo to przecież ja go będę częściej używać a nie on :wściekła/y:
Ja proponuje caly czas o nim gadaci ogladac przy kazdej okazji, no i oczywiscie walnac focha :) Mi coraz bardziej ten cherry sie podoba, bo jest mniejszy i lzejszy od apple. Ale zobaczymy jeszcze. Moze cos innego nam w oko wpadnie.

ale foch jest najlepszy na wszystko ;) ja mam juz laktator, hi. A tez cos marudzil. Sam mi w koncu kupil

reklama
Kasiulka to cud, że to jeszcze w ogóle jeździ ;)))) Chociaż wolałabym nawet taką windę niż żadną, u nas II piętro, więc wózek emu 13,5kg będzie idealny, gondolka jest po prostu leciuchna :D
Olka jakoś przeżyjemy te piankowe koła ;) jak się go naciśnie, to ma raczej dobrą amortyzację.. wyjdzie w użytkowaniu..

Malinka pewnie ze damy rade,moj M juz stwierdził ze trzeba w razie cos zorientowac sie ile kosztuja nowe koła ;) u mnie to juz nie tyle o amortyzacje chodzi ale o to ze w wiekszosci bede spacerowac po polach,łakach i bezdrozach bo w kołko po osiedlu to mi sie w głowie zakreci;)

Cliford, Agacinka dzięki za rady:tak:, myślę, że w końcu go przekonam do tego wózka, porozmawiałam już i focha też strzeliłam :happy2:, mąż stwierdził, że jeszcze mamy duuuuuuuuzo czasu na wybór wózka, a tutaj tylko 4 miesiące :szok:

Agacina a czy słyszałaś o tym, że w tych icandy wózkach są problemy z kółkami, bo ja czytałam, że czasem się zdarzają :confused:

U mnie w miescie najdrozszy to Apple ;) czytalam jakies forum ostatnio i tam bylo kilka opinii dotyczacych kolek, ale nie pamietam o ktorym akurat to bylo. Potem poszukam.

Ja jeszcze nie zdecydowalam sie co chce. Jeszcze jeden sklep chcialam odwiedzic, chociaz pewnie nieduzo to zmieni. Mam taka cicha nadzieje, ze pod koniec roku beda wyprzedaze i na wozki :)

reklama
ja jestem wlasnie na etapie przegladania wózków bo po swietach zamawiam:tak::tak:

i jak narazie to którys z tych typów wybiore........... nie chce wydawac za duzo na wozek bo z doswiadczenia wiem ze na jednym sie nie skonczy Moja wiki miała az 5 wózków 2 wielofunkcyjne i 3 spacerówki ahhahahah

4w1 Wózki AVEO wózek RIKO 6xGRATISÓW REWELACJA (1230489352) - Aukcje internetowe Allegro

NOWA GENERACJA WÓZKÓW - FULL ZESTAW + GRATISY (1284585608) - Aukcje internetowe Allegro

NOWOŚĆ!!! WÓZEK VARIO FUN +FOTELIK GRATIS!!! (1284928253) - Aukcje internetowe Allegro

DAREX MATRIX!na pompowanych kołach+fotelik!NOWOSC (1295915473) - Aukcje internetowe Allegro

teraz po kolei bede wykluczac az zostanie ten najlepszy...........

Do góry