reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Pinka no to masz ciężki wybór, bo wszystkie te wózki są naprawdę śliczne, też się zastanawiałam nad wózkiem z Polski, ale stwierdziłam , ze za duży wybór jest :-D, więc chyba jednak poszukam czegoś w Anglii

reklama
Wiecie co wam powiem... Byłam wczoraj w sklepie z akcesoriami dla dzieci... Te wszystkie wózki jak dla mnie to sa meeega ciężkie. Jedyny, który byłam w stanie unieść to Delti Emu... Tylko on jest taki malutki, że K. będzie z nim wyglądał jak z zabawką ;)

Wiecie co wam powiem... Byłam wczoraj w sklepie z akcesoriami dla dzieci... Te wszystkie wózki jak dla mnie to sa meeega ciężkie. Jedyny, który byłam w stanie unieść to Delti Emu... Tylko on jest taki malutki, że K. będzie z nim wyglądał jak z zabawką ;)

z tego co pamietam zdjecie, to ty jestes taaaaaaaaaaaaaaaaka drobiutka :) A twoj maz z kolei bardzo wysoki....hmmmm...
a kto bedzie z wozkiem czesciej chodzil?

Ewi my ten wozek ogladalismy na zywo i naszym zdaniem jest on bardzo nie stabilny.
Fifronka my tez chcemy uzywany wozek a fotelik nowy.

Pinka, baaardzo zainteresował mnie jeden z wózków, które wkleiłaś. W zasadzie inne modele tego wózka, ale wszystkie są PIĘKNE i taniutkie!!!

wózek ETNO BLACK + fotelik GRATIS!! dadaparadiso (1300125752) - Aukcje internetowe Allegro
SuperNOWOŚĆ! FOLKY-S bezpośrednio u producenta! (1296755129) - Aukcje internetowe Allegro

To jakaś nowość u nas. Byłam na stronie producenta, który chyba do końca producentem nie jest. Podejrzewam, że wózki "made in China", a jedynie sygnowane polską marką. Ale to mi absolutnie wózka nie przekreśla. Sama pracuję w firmie, która produkuje w Chinach, a projektuje w Polsce i wiem, że tam też można uzyskać dobrą jakość.

Napisałam maila do handlowca, poprosiłam o przesłanie mi atestów i certyfikatów i będę chciała obejrzeć osobiście. Bo wózki wydają się bardzo obiecujące.

reklama
Pinka, baaardzo zainteresował mnie jeden z wózków, które wkleiłaś. W zasadzie inne modele tego wózka, ale wszystkie są PIĘKNE i taniutkie!!!

wózek ETNO BLACK + fotelik GRATIS!! dadaparadiso (1300125752) - Aukcje internetowe Allegro
SuperNOWOŚĆ! FOLKY-S bezpośrednio u producenta! (1296755129) - Aukcje internetowe Allegro

To jakaś nowość u nas. Byłam na stronie producenta, który chyba do końca producentem nie jest. Podejrzewam, że wózki "made in China", a jedynie sygnowane polską marką. Ale to mi absolutnie wózka nie przekreśla. Sama pracuję w firmie, która produkuje w Chinach, a projektuje w Polsce i wiem, że tam też można uzyskać dobrą jakość.

Napisałam maila do handlowca, poprosiłam o przesłanie mi atestów i certyfikatów i będę chciała obejrzeć osobiście. Bo wózki wydają się bardzo obiecujące.

Bosonóżka - daj znać, wózek prześliczny na zdjęciach :-) Już wcześniej go widziałam - ale matwi mnie jak na żywo wygląda... czy też takl fajne...

Do góry