reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Witam serdecznie, szukając inspiracji dotyczącej wózka trafiłam do was. Ja miałam dwa typy:

Promocja GRACO Wozek Quattro Tour + FOTELIK SU (1305624572) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

1.jpg

IMPLAST BOLDER SD 3w1 ECOLINE FOTEL+ŚPIWÓ10GRATI (1291943658) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Obecnie bardziej skłonna jestem przy wózku firmy implast. Cena jest porażająca ale wydaje mi się funkcjonalny i ma przede wszystkim gondolę. Ja swojego maleństwa spodziewam się pod koniec marca więc gondolka przyda się na pewno. Mam do was pytanie. Co myślicie o tych wózkach, może któraś z was już go oglądała lub używała? Będę wdzięczna za rady, pozdrawiam.

Siostrzenica ma wlasnie graco i nikomu go nie polecam. Ciezki, zle sie prowadzi, wielka krowa..kola masakra... Jedno wielkie nie!
O impplascie nie mam pojecia...

reklama
Czyli Graco i Implast odpadają, tak?

Co do programu na TVNie to w skrócie:
- dobrze gdy są koła łożyskowane oraz amortyzacja
- gondola lepiej żeby była większa, nieważne czy dziecko przyjdzie na świat w lecie czy w zimie. W zimie więcej ciuszków dziecko ma na sobie plus kocyk i inne szmatki to żeby mu za ciasno nie było a w lecie w za małej gondoli może się zbytnio pocić.
- fajnie jak jest cyrkulacja powietrza w gondoli (rozchylany kawałek gondoli, ale nie w stylu okienka, folii czy czegos takiego tylko konkretnie dziura :))
- duże opony są wygodniejsze w terenie.

Mam nadzieję, że coś pomogę tym skrótem programu.

a powiedzcie mi jedno...chodzi o obrotowe koła... czy to jest wygodne? czy się nie psuje? czy po przejściu przez piaszczyste ścieżki systemy obrotowe nie będą wymagały czyszczenia?
Jeśli jest dobry system to nic sie nie psuje i nie tzreba czyścić - miałam wcześniej chicco z obotowymi kołami i było super tylko koła były małe i piankowe więc teraz kupiłam inny (Mura4 maxi cosi)

Ja się postaram nie zapomnieć ;) i napisać jak będą gadać coś ciekawego ;)

Że się tak ładnie wypowiem - kufno się dowiedziałam z tego programu ;) Prowadząca nie odróżniała gondolki od fotelika, więc możecie sobie wyobrazić dla kogo taki program - na pewno nie dla takich zaawansowanych poszukiwaczek idealnego wózka jak my ;) A ekspert to naszej Harszce nie dorastał do stóp ;p Powiedział tylko, że wózek trzeba dostosować do terenu, po którym będzie jeździł, że gondola ma być duża, bo dziecko się poci, że jak ktoś mieszka w bloku bez windy to kupić lekki, a jak ma być do bagażnika, to żeby zajmował mało miejsca po złożeniu i finito :p

Ostatnia edycja:
No mi dzisiejszy program na TVN nic nowego nie powiedział. Prezentowane wózki były raczej drogie i bardzo drogie. Oczywiście wymieniono wszystkie gwiazdy, które posiadają takie bryki. Nie żałujcie, że nie mogłyście obejrzeć, nie ma czego.

Ostatnia edycja:
Co do programu na TVNie to w skrócie:
- dobrze gdy są koła łożyskowane oraz amortyzacja
- gondola lepiej żeby była większa, nieważne czy dziecko przyjdzie na świat w lecie czy w zimie. W zimie więcej ciuszków dziecko ma na sobie plus kocyk i inne szmatki to żeby mu za ciasno nie było a w lecie w za małej gondoli może się zbytnio pocić.
- fajnie jak jest cyrkulacja powietrza w gondoli (rozchylany kawałek gondoli, ale nie w stylu okienka, folii czy czegos takiego tylko konkretnie dziura :))
- duże opony są wygodniejsze w terenie.

Mam nadzieję, że coś pomogę tym skrótem programu.

jak już pisałam program przespałam, ale ten fragment słyszałam jednym uchem... ale widzę ze nic nie starciłam ;)

Kasia K-Z wygląda bardzo przyjemnie tylko jak dla mnie wolałabym mieć jeszcze w zestawie spacerówkę. Wiem że za tę cenę można znaleźć na allegro wersje 3 w 1. Ale jeśli planujesz spacerówkę mieć osobną, lub masz po kimś to ten wózek bardzo fajnie wygląda :)

reklama
Do góry