reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Koncia - tani nie jest 450 zł, i rozkłada sie prawie na płasko, bo ten co wstawiłaś link to niestety za mało sie rozkłada, już mam taką specerówkę i własnie ją oddaję mojej studentce kupiona bardzo okazyjnie za 50 zł (nówka), ale dla mnie nie spełniająca warunku, bo Nadia bedzie za mała by oparcie sie nie rozkładało prawie na płasko, no i jest malutki po złozeniu, więc będzie mógł "na stałe" jeździć potem w bagażniku samochodu, no ale cena nie jest mała...

euro-cart-lira-3-czerwony-47323_2.jpg

Ostatnia edycja:
Vetka świetna bryka, leciutka, wygląda na wygodną, ładnie się prezentuje i mega kosz :D A takie rozłożenie jak wkleiłaś zdjęcie to wystarczy?? Cena jeszcze do przełknięcia, my musimy dokupić siedzisko spacerówki do Mutsy i kosztuje 550zł plus przykrycie nóżek plus śpiworek na zimę plus folia, to z tysiak wyjdzie :/ Szukam więc używanego na allegro..

Ps. No i przyszła też kolej na mnie - włosy wychodzą mi garściami :/ będę łysa!!

Ostatnia edycja:
My odkąd Piotruś skończył rok używaliśmy
CONECO WÓZEK SPACEROWY TRAFFIC+PARASOLKA+6xGRATIS (1639030877) - Aukcje internetowe Allegro

i baaaaaaaaaaardzo sobie go chwalę. Wytrzymał nam 3 lata i nadal jest w dobrym stanie. zero awarii. leciał z nami samolotem. Zgrabny, lekki, zwrotny, rozkłada się na płasko do spania,zajmuje mało miejsca, ma świetny dach dodatkowo rozpinany chroniący przed słońcem i pojemny kosz pod wózkiem. dobrze się sprawdza również na wertepach i śniegu. raczki są na tyle wysoko, że nawet wysokiemu mężczyźnie łatwo go pchać, bo niektóre wózki to jakaś porażka, panowie muszą się schylać do rączek

Ostatnia edycja:
Futrzaczku my własnie w sobote bylismy w ''mama i ja'' i ogladalismy wozki typu parasolka,mi najbardzie przypadł do gustu maclaren,najlzejszy był ale nie kosztował az tyle co w tym linku,nie wiem moze był inny ale fajny choc moj M stwierdził ze za drogi.
Vecia ten Twoj tez fajny,podobny do quinny ktory mi sie zawsze podobał ale ma niepochlebne opinie.

My sie zima przebujamy na spacerowce od tego co teraz mamy a potem tez chcemy cos lekkiego jak juz mała bedzie dobrze chodzic;)

reklama
Do góry