reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

My mamy Mutsy Transporter i przede wszystkim ze względu na małą wagę (stelaż 4,8 kg!) i rozmiary (złożony stelaż wchodzi nawet do bagażnika seicento!!!!) myślę, że to super wybór. Wersja 2010 jest podobno dość mocno poprawiona w stosunku do poprzednich wersji.... nie wiem nie mam porównania, mnie się bardzo podoba (4 rider też :tak:, ale cena jednak była zaporowa, zwłaszcza, że raczejnie będziemy odsprzedawać wózka - poczeka na kolejnego potomka :-)). Kolor BROWN ciemny, ale nie brudzący się (poza tym niestety minus tego modelu taki, że nie ma za dużo opcji kolorystycznych) - a ładnie wygląda i z niebieskimi dodatkami i kocykiem i z różowymi :-D poczeka na córcię - mam nadzieję. Taka nasza czekoladka :happy:

Justysia, ja też bym wybrała red wine

Ostatnia edycja:
reklama
Heh:) Ja też byłam za red wine:) Ale mężuś trochę nie za bardzo za nim był bo takich kolorów nie lubi... więc wybralismy żółty:) Zresztą myślę że na sezon letni będzie dobry:D Dzięki dziewczyny za pomoc;) Wiem że wy również były byście za tym kolorem:D

mamii, on tyle waży bez kół :-p ale fajny wózeczek, kolorów mało, ale wyjątkowe odcienie, każdy ładny
Justysia, żółty bardzo ładny :tak: na pewno będziecie zadowoleni

reklama
Witam,

ja bardzo polecam Jane model Nomad Air (3w1). Firma nie jest tak popularna (promowana w sklepach) jak Mutsy czy MaxiCosi, ale według mnie wiele firm i modeli bije na głowę. Wózek ma aluminiowy stelaż więc jest lekki, składa się do małych rozmiarów i co najważniejsze - jest wygodny dla dziecka. Przed podjęciem ostatecznej decyzji obejrzałam całą masę wózków. Wiele tych ładnie wyglądających miało płytkie i wąskie gondole, a spacerówki z twardym i także płytkim siedziskiem. Co najgorsze wiele modeli wymusza od dzieci dziwne pozycje. Nowe modele Jane też już są nieco mniej komfortowe, dlatego najbardziej polecam Nomad Air. Nie wiem czy jeszcze je robią, bo kiedy ja szukałam swojego w sklepach powoli kończyły się kolory, bo wchodził nowszy model Matrix (który niestety ma już mniej wygodną spacerówkę), ale na pewno są jeszcze do dostania. I jeszcze jedno - ten model ma bardzo bezpieczny fotelik (w testach ADAC oceniany bardzo wysoko) i jest bardzo zwrotny. Można go śmiało prowadzić jedną ręką i bardzo sprytnie manewrować po niewielkim mieszkaniu jeśli maluch lubi być wożony, a pogoda nie pozwala na wyjście.

Ostatnia edycja:
Do góry