reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

papcia super autko :)
Moj synek ma takie autko na akumulator, dostal go na roczek, z tym,ze nasze to autko policyjne ;-) :-D a syrena od niego dziala mi czasem na nerwy :-D ;-) no ale co zrobic, teraz wiekszosc zabawek brzeczy,stuka i buczy :-D:-D

reklama
1276437974_by_bespieczniq_500.jpg
Zobacz załącznik 330037

Dziewczyny a czy któraś z Was może ma wózek baby jogger select city? W tym wózku można dwójkę dzieci przewozić i jedno i ostatnio spotkałam w sklepie ludzi z dwójką dzieci z tym wózkiem i się napaliłam. Jeżeli któraś z Was może coś o nim napisać to będę wdzięczna.

Lokata, dziękuję. Ja już właśnie o tej dostawce też słyszałam, ale my mamy Mutsy po Ignasiu i do niego się nie da niestety tej dostawki zamontować. Ogólnie jestem z Mutsy bardzo zadowolona, ale teraz muszę mieć coś w czym będę mogła dwójkę przewieźć.

reklama
madzik, takie spacerówki są niby od 6 mcy, czyli pewnie taki zbliżony wiek, kiedy dziecko już umie siadać.

Dokładnie, a nam potrzebna na lot bo mojej Mury Maxi Cosi za chiny nie zabiorę do samolotu

Ta Lira, której zdjęcia wkleiłam, waży 6 kg

Ostatnia edycja:
Do góry