reklama
Witam U nas wybór padł na wózek Emmaljunga City Cross, jednak nie baraliśmy gondoli, tylko fotleki samochodowy z adapterem pasujący na stelaż i spacerówke. Wózek jest super, póki co nas nie zawiódl. Radzi sobie w każym terenie i prowadzi się go super i dziecku tez jest wygodnie.
Jedynym minusem, jak chyba w każdym takim wózku, są jego gabaryty. Dlatego rozglądam się powoli za jakąś parasolką, chodzi o to żeby była lekka i zwinna Nasza emmaljunga ledwo się mieści do samochodu, a taka mała składana parasolka będzie w sam raz.
Dobre opinie słyszałam o parasolkach Peg Perego lub Mamas&Papas i zastanawiam się nad jakąś z tej firmy. Maclareny też są świetne, jednak wolałabym coś tańszego.
Co do Espiro, to moja znajoma ma model Espiro Active i bardzo go sobie chwali
Jedynym minusem, jak chyba w każdym takim wózku, są jego gabaryty. Dlatego rozglądam się powoli za jakąś parasolką, chodzi o to żeby była lekka i zwinna Nasza emmaljunga ledwo się mieści do samochodu, a taka mała składana parasolka będzie w sam raz.
Dobre opinie słyszałam o parasolkach Peg Perego lub Mamas&Papas i zastanawiam się nad jakąś z tej firmy. Maclareny też są świetne, jednak wolałabym coś tańszego.
Co do Espiro, to moja znajoma ma model Espiro Active i bardzo go sobie chwali
spring
Szczęścia dwa :)
Tulipku ja też jestem zainteresowana spacerówką espiro-dokładnie model Magic 4 . Widziałam ten wózek na żywo, jest lekki, fajnie się go składa, ale jak przeczytałam opinie na jednym forum to zwątpiłam. Babki piszą,że nie ma regulowanych rączek, podnóżka nie można regulować, podobno opada i jest raczej dla niskich osób. Niby jest aluminiowy ale podobno nietrwały. Zaczęłam szukać i znalazłam coś takiego:
LITE WAY +Barierka CHICCO SKLEP LODZ ibdi (1660554749) - Aukcje internetowe Allegro
ULTRA LEKKIE 4-KOŁOWE QUATRO CROSS + 6 x GRATIS !! (1657899900) - Aukcje internetowe Allegro
Ten drugi wózek jest b. podobny do espiro. Co sądzicie?
LITE WAY +Barierka CHICCO SKLEP LODZ ibdi (1660554749) - Aukcje internetowe Allegro
ULTRA LEKKIE 4-KOŁOWE QUATRO CROSS + 6 x GRATIS !! (1657899900) - Aukcje internetowe Allegro
Ten drugi wózek jest b. podobny do espiro. Co sądzicie?
spring
Szczęścia dwa :)
Vetka ma rację,ale mnie się one nie podobają. Chyba,że materiały,z których są zrobione są jakieś superwytrzymałe. Tak w ogóle mclaren kojarzy mi się z nazwą bolidów Formuły 1. Może mają coś ze sobą wspólnego i dlatego są takie popularne? ;-)
Vetka no właśnie minusem tej parasolki jest jej waga
Vetka no właśnie minusem tej parasolki jest jej waga
Dziewczyny doświadczone w parasolkach - poradzcie proszę - jak parasolka sprawuje się jesienią i zimą??
Pytam, bo nie mam siedziska do spacerówki, a kosztuje tyle co parasolka i zastanawiam się, czy nie pozbyć się tej ciężkiej kobyły Mutsy, a zaopatrzyć się w parasolkę, tylko czy ona da radę ZIMĄ?? Jasiek będzie już dobrze siedział, więc chyba nie widzę minusów..
Pytam, bo nie mam siedziska do spacerówki, a kosztuje tyle co parasolka i zastanawiam się, czy nie pozbyć się tej ciężkiej kobyły Mutsy, a zaopatrzyć się w parasolkę, tylko czy ona da radę ZIMĄ?? Jasiek będzie już dobrze siedział, więc chyba nie widzę minusów..
reklama
Olcia zastanawiam się tak, bo popatrz na ostatnie zimy.. zazwyczaj jak nie ma śniegu to nie jest za zimno, a jak spadnie śnieg to pewnie głównie sanki będą królowały na spacerach Ostatecznie można poszukać parasolki z jakimś okryciem na nóżki, nie wiem czy takie w ogóle są