reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

powiem ci że ja miałam też mega dylemat bo ten mutsy też mi się bardzo podoba......

ten Mutsy ze wszytskim wychodzi taniej (bo 3TEC kosztje ponad 2 tys.z fotelikiem i dodatkami) i to tez plus..tylko ze tamten ma to cos w sobie hehehhe....sama niewiem ,ale wydaje sie ze ten Mutsy jest wygodniejszy..a powiedz czy trzykolowe wózki narawde sa tak wywrotne??i jeszcze jedno jak bys dzis miala zdecydowac to nadal byc zdecydowala sie na 3TEc?

reklama
myślę że dalej kupiłabym 3TEC, wcale nie uważam że trzykołowe wózki są wywrotne, zanim go kupiliśmy dokładnie obejrzeliśmy go w sklepach, bardzo fajny jest też ten, jeśli chodzi o ABC ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CONDOR 4S (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX 2011 mi zależało żeby było 3w1!!!!!
Jeśli chodzi o 3 TEC, to wcale nie musi on kosztować ponad dwa tyś, to zależy jaki kolor chcesz, zobacz np na allegro. Cały komplet można kupić już od 1530 zł ......np ABC DESIGN 3-Tec 3w1 2010 WÓZEK+GONDOLA +FOTEL (1450618265) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Powiem szczerze ten MUTSY też mi się podoba, ale w ciemnych kolorach - także życzę trafnego wyboru!!!!!!!

a mi sie podoba najbardziej ten czerwony:tak:, jest taki intensywny , albo ewenlualnie ten kremowy bym wybrała

Dziewczyny pomocy:D Zamawiam dzisiaj wózeczek : NOWOŚĆ!!! WÓZEK FOLKY S+FOTELIK +PARASOL GRATIS (1435434883) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy błagam pomóżcie mi wybrać kolor... bo ja zupelnie nie wiem jaki bedzie najlespszy:p Dla dziewczynki..
poki co stawiam na ciemny róż, kremowy i żółty lub ten oliwkowy.. Błagam pomóżcie;P

Zdecydowanie red wine, jeśli patrzeć pod kątem przyszłej sprzedaży. Kolor uniwersalny i niebrudzący. :) No i wyjątkowo ładna czerwień.
A jak to nie jest dla ciebie istotne, to każdy kolorek ładny ;D
różowy bardzo oczojebny, będziesz przyciągać uwagę (jak lubisz, to bierz ;p), kremowego w życiu bym nie wzięła, pobrudzi się raz dwa. Olive bardzo ładny i oryginalny oraz mniej oczojebny i dla chłopca też odpowiednia, więc sprzeda się :)

Także podsumowując, ja bym wzięła red wine, a z twoich typów zdecydowanie Olive.

reklama
myślę że dalej kupiłabym 3TEC, wcale nie uważam że trzykołowe wózki są wywrotne, zanim go kupiliśmy dokładnie obejrzeliśmy go w sklepach, bardzo fajny jest też ten, jeśli chodzi o ABC ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CONDOR 4S (3w1) głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX 2011 mi zależało żeby było 3w1!!!!!
Jeśli chodzi o 3 TEC, to wcale nie musi on kosztować ponad dwa tyś, to zależy jaki kolor chcesz, zobacz np na allegro. Cały komplet można kupić już od 1530 zł ......np ABC DESIGN 3-Tec 3w1 2010 WÓZEK+GONDOLA +FOTEL (1450618265) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Powiem szczerze ten MUTSY też mi się podoba, ale w ciemnych kolorach - także życzę trafnego wyboru!!!!!!!

no włąśnie wiem ,że zależy od koloru....ja bymwybrała czarno biały wiec sukam może uda sie znalzec gdzies taniej bo poki co tylko znalzlam za pond2 tyś.....dziekuj za pomoci zaiteresowane:)

Do góry