reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
oj jakie wy kochana:) concord to ten czarny tak? ale te kolka z przodu jakies takie ...hmmm.... krzywe?:);-) ale ten co harsz znalazla ten kremowy jest fajny i tani a to plus bo my sie jeszcze urzadzamy hihi:)

Dobra, albo ze mna cos nie jest tak....albo...

Zobacz załącznik 318436

Kliknijcie i powiedzcie mi- czy ten srodkowy wozek jest taki sam (chodzi mi o stelaz) jak te poboczne?
Bo nie ma nazwy,a kosztuje 'jedyne' 100 funtow mniej! Mozna go kupic za 160 juz...podczas gdy te inne- 260 mniej wiecej (tylko w promocji).

Wydaje mi sie ze na stelazu tego srodkowego nie ma tego czegos czarnego miedzy pałakiem idacym do duzego koła a pałakiem na lini raczki,ciezko to opisac... moze cena jest inna ze wzgledu na rodzaj koł...

doswiadczone mamy i nie tylko, a co powiecie o takim?? warty zainteresowania??
!B4EVKKQ!mk~$(KGrHqV,!isEydoDChqVBMof9jJ4Jw~~_12.JPG

Buziaczek będę niedługo widziała o tym wózku wszystko, koleżenki kuzyn je sprzedaje i tym samym kumpela sama się zaoferowała,że się sie o nich wszystkiego dowie.

Harszharani dla mnie to one wszystkie wyglądają tak samo, tylko faktycznie ten srodkowy ma jakis napis na stelazu:tak:

Harsh - a może różnią się tym z czego są wykonane?i stąd ta różnica w cenie...tzn wiesz..chodzi mi o to, że w jednym rurki są z czegoś tam, a w drugim z czegoś lepszego, doczytaj o tym i jeśli się nie różnią materiałem to bierz tańszy:>

reklama
Kupiliśmy taki wózek, kolor czerwony :-)
V-MAX KOLORY 2010

Wybieraliśmy jeszcze między tako, jedo i graco.
Sama jestem zdziwiona, że akurat v-max mnie zauroczył, ale porównałam sobie wózeczki i ten jest łatwy w prowadzeniu, jednym paluszkiem (nie wierzyłam, że są takie wózki jak o nich pisałyście). Super łatwo się składa, nawet taka słaba kobietka sobie poradzi :laugh2: Po złożeniu mieści się do naszego małego forda fiesty, bo wielkie koła układają się na płasko. I właściwie ma wszystko czego chciałam oprócz folii pod nóżki w spacerówce, ale pokrowiec jest tam czarny i łatwy w praniu. Konstrukcja wygląda solidnie. Gondolka ma kieszeń na drobiazgi.
Czytałam sobie opinie w internecie i znalazłam kilka pozytywnych i żadnej negatywnej.

Do góry