reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

koncia no to wielki dylemat z głowy:tak:

harsh/buziaczek a może łatwiej będzie się Wam zdecydować jak na żywo wypróbujecie pojazd....ja się w necie naoglądałam setki modeli a w sklepie wypróbowałam jeden i już wiedziałam, że TEN!

reklama
I za mna tez!

Zadzwonilam w koncu do firmy, ktora produkuje te wozki co wczesniej wklejalam i sie okazalo, ze rama to to samo. Identyczne kola itp, przy czym jedyna roznica jaka jest to siedzenie- w tym moim (tanszym) nie jest kubelkowe- czyli dla mnie nawet lepiej (mam wrazenie, ze 'pusci' i wywali mi dziecko...)
I jeszcze do mojego nie ma gondolki, ale poniewaz rozklada sie na plasko i ma specjalna wysciolke dla malucha to tez nie bedzie problem :)

Tak wiec:
Zobacz załącznik 318868

oraz:
Zobacz załącznik 318869

I wynioslo mnie to niecale 220 funtow :)

Mam wielką prośbę jak traficie na jakąś fajną torbę na wózek w kolorach pasujących do czekoladowego brązu dajcie linka, bo ja nic fajnego znaleźć nie mogę, a torba z mutsy kosztuje prawie 200 zł :szok:

Może wy na coś wpadniecie ....

Harsh gratuluje wyboru!! Spodobał mi się Twój wózeczek,w związku z tym czy możesz podać mi jakieś namiary? Kupowałaś przez internet czy z konkretnego sklepu? Cena jest okazyjna-widzę ze fotelik jest maxi cosi,który sam zwykle kosztuje £100

reklama
koncia no to wielki dylemat z głowy:tak:

harsh/buziaczek a może łatwiej będzie się Wam zdecydować jak na żywo wypróbujecie pojazd....ja się w necie naoglądałam setki modeli a w sklepie wypróbowałam jeden i już wiedziałam, że TEN!

ja wlasnie tak zrobilam wiesz... bylam w mamas & papas i nam sie strasznie spodobal tamten pliko pramette bo strasznie sie go fajnie prowadzilo drogi nie byl i kolka mu sie nie blokowalu - no przynajmniej w sklepie ale potem mi harsh napisala ze miala bardzo podobny i sie wlasnie blokowaly wiec nam pomysl spalil na panewce... i teraz znowu szukamy choc chyba znalezlismy ale nie chce nic narazie mowic bo znowu zapesze:) pokaze jak kupimy:)

Do góry