reklama
ZUZA1979
Fanka BB :)
wreszcie jestem zdecydowana na pierwszy pojazd dla Zuzi
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ABC 3TEC 2011 głęboko-spacerowy
kolor Purple Black
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: ABC 3TEC 2011 głęboko-spacerowy
kolor Purple Black
H
Harsharani
Gość
I za mna tez!
Zadzwonilam w koncu do firmy, ktora produkuje te wozki co wczesniej wklejalam i sie okazalo, ze rama to to samo. Identyczne kola itp, przy czym jedyna roznica jaka jest to siedzenie- w tym moim (tanszym) nie jest kubelkowe- czyli dla mnie nawet lepiej (mam wrazenie, ze 'pusci' i wywali mi dziecko...)
I jeszcze do mojego nie ma gondolki, ale poniewaz rozklada sie na plasko i ma specjalna wysciolke dla malucha to tez nie bedzie problem
Tak wiec:
Zobacz załącznik 318868
oraz:
Zobacz załącznik 318869
I wynioslo mnie to niecale 220 funtow
Zadzwonilam w koncu do firmy, ktora produkuje te wozki co wczesniej wklejalam i sie okazalo, ze rama to to samo. Identyczne kola itp, przy czym jedyna roznica jaka jest to siedzenie- w tym moim (tanszym) nie jest kubelkowe- czyli dla mnie nawet lepiej (mam wrazenie, ze 'pusci' i wywali mi dziecko...)
I jeszcze do mojego nie ma gondolki, ale poniewaz rozklada sie na plasko i ma specjalna wysciolke dla malucha to tez nie bedzie problem
Tak wiec:
Zobacz załącznik 318868
oraz:
Zobacz załącznik 318869
I wynioslo mnie to niecale 220 funtow
mamii
Mam wielką prośbę jak traficie na jakąś fajną torbę na wózek w kolorach pasujących do czekoladowego brązu dajcie linka, bo ja nic fajnego znaleźć nie mogę, a torba z mutsy kosztuje prawie 200 zł
Może wy na coś wpadniecie ....
Może wy na coś wpadniecie ....
Harsh gratuluje wyboru!! Spodobał mi się Twój wózeczek,w związku z tym czy możesz podać mi jakieś namiary? Kupowałaś przez internet czy z konkretnego sklepu? Cena jest okazyjna-widzę ze fotelik jest maxi cosi,który sam zwykle kosztuje £100
buziaczek1
no faktycznie ale wynalazlas a cena tez baardzo atrakcyjna
reklama
buziaczek1
koncia no to wielki dylemat z głowy
harsh/buziaczek a może łatwiej będzie się Wam zdecydować jak na żywo wypróbujecie pojazd....ja się w necie naoglądałam setki modeli a w sklepie wypróbowałam jeden i już wiedziałam, że TEN!
ja wlasnie tak zrobilam wiesz... bylam w mamas & papas i nam sie strasznie spodobal tamten pliko pramette bo strasznie sie go fajnie prowadzilo drogi nie byl i kolka mu sie nie blokowalu - no przynajmniej w sklepie ale potem mi harsh napisala ze miala bardzo podobny i sie wlasnie blokowaly wiec nam pomysl spalil na panewce... i teraz znowu szukamy choc chyba znalezlismy ale nie chce nic narazie mowic bo znowu zapesze pokaze jak kupimy