H
Harsharani
Gość
Harsh gratuluje wyboru!! Spodobał mi się Twój wózeczek,w związku z tym czy możesz podać mi jakieś namiary? Kupowałaś przez internet czy z konkretnego sklepu? Cena jest okazyjna-widzę ze fotelik jest maxi cosi,który sam zwykle kosztuje £100
Nie ma sprawy, ja go kupilam w sklepie kiddicare.com i juz jutro bedzie, wiec jakby co to Ci napisze jak sie sprawuje. Bo w sumie poszlam troche na zywiol z nim,ale jesli nie bedzie ok, to zwyczajnie go odesle A fotelik maxi cosi mam uzywany, ale wiem od kogo i jest praktycznie nowy (kupiony jako dodatkowy fotelik dla dziadkow), a na raczce jeszcze mial taka folio-gabke,wiec tez mi sie udalo
Najtansze foteliki nowe jakie widzialam (niestety nie w tym kolorze jaki chcialam...) kosztuja £75. To jest maxi cosi w kolorze niebieskim (blue note).
Aha. A wozek nazywa sie Imax Adapt (a ten drugi, z identyczna rama- norton storm). Maja jeszcze czerwone i niebieskie.
I ja juz bylam przygotowana by kupic mamas&papas sola lub britax b smart 4, jednak probowalam znalezc travel system i nie dosc, ze nie bylo teraz zadnych atrakcyjnych ofert, to jeszcze ani jeden,ani drugi nie mial dolaczonych raincover ani footmuff. Tak wiec moze i bym zaplacila te 350-400 funtow za wozek, ale same gadzety wynioslyby kolejne 80...
Ostatnio edytowane przez moderatora: