reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Harsh gratuluje wyboru!! Spodobał mi się Twój wózeczek,w związku z tym czy możesz podać mi jakieś namiary? Kupowałaś przez internet czy z konkretnego sklepu? Cena jest okazyjna-widzę ze fotelik jest maxi cosi,który sam zwykle kosztuje £100

Nie ma sprawy, ja go kupilam w sklepie kiddicare.com i juz jutro bedzie, wiec jakby co to Ci napisze jak sie sprawuje. Bo w sumie poszlam troche na zywiol z nim,ale jesli nie bedzie ok, to zwyczajnie go odesle :) A fotelik maxi cosi mam uzywany, ale wiem od kogo i jest praktycznie nowy (kupiony jako dodatkowy fotelik dla dziadkow), a na raczce jeszcze mial taka folio-gabke,wiec tez mi sie udalo :)
Najtansze foteliki nowe jakie widzialam (niestety nie w tym kolorze jaki chcialam...) kosztuja £75. To jest maxi cosi w kolorze niebieskim (blue note).

Aha. A wozek nazywa sie Imax Adapt (a ten drugi, z identyczna rama- norton storm). Maja jeszcze czerwone i niebieskie.

I ja juz bylam przygotowana by kupic mamas&papas sola lub britax b smart 4, jednak probowalam znalezc travel system i nie dosc, ze nie bylo teraz zadnych atrakcyjnych ofert, to jeszcze ani jeden,ani drugi nie mial dolaczonych raincover ani footmuff. Tak wiec moze i bym zaplacila te 350-400 funtow za wozek, ale same gadzety wynioslyby kolejne 80...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Drogie mamusie:)

My kupiliśmy wózek ESPIRO GTX 2 W 1 i zdecydowanie jest godny polecenia.
Ma skrętne przednie koła, dzięki czemu nie trzeba go specjalnie unosić np podczas zjeżdżania z krawężnika. Lekko się prowadzi. Ma świetną spacerówkę i przystępną cenę.

To solidna karoca, jeździmy nią już prawie rok.

Aha jest pompka w zestawie

Oto link na allegro:
Wózek Espiro GTX 2w1 + 11 Gratisów !!! (1399268379) - Aukcje internetowe Allegro

A do mnie dzis doszedl wozeczek :)
Czerwony Baby elegance beep + (a przynajmniej taki zamowilam bo pudlo jeszcze nie otwarte ;-) )
Baby Elegance
I do tego baze do fotelika tez kupilismy.
Jak juz zlozymy to wstawie fotki, choc niewiem czy bedziemy go skadac juz teraz czy jeszcze poczekamy.
Ciesze sie,ze mamy to juz z glowy :)

Harszharani fajnie, że zdecydowałaś się na wózeczek i jesteś zadowolona :-)

Ruda bardzo fajnie wygląda ten wózek, taki zgrabniutki :tak:

Ostatnia edycja:
Ruda, strasznie sie ciesze, ze juz tez bedziesz miala, bo nie wiem czy ty tez tak mialas,ale dla mnie ten wozek to byl najwiekszy stres.

Co do graco to jestem bardzo krytyczna, bo siostrzenica K. taki ma i wydaje mi sie ogromniasty.

reklama
co do wielkosci to tak jest duzy jak sie go rozlozy, a to temu bo ma strasznie duzo gadzetow i wielki koszyk na dole tam, ale widzialam wlasnie u kolezanki jak latwo na tym wozku sobie wszystko porozkladac i jak sie trzyma ziemi ze tak powiem i wlasnie to nam sie najbardziej podoba. ona ma jedna dzidzie w brzuszku jest w 35 tyg i jedna w tym wozku i mowie tak sobie go chwali ze faktycznie tez mi sie spodobal, jak zobaczylam jak sie prowadzi zwlaszcza jak sie sama z dzieckiem na spacerki wybierasz- to musisz miec wszystko pod kontrola i wozek 1 palcem sie prowadzi:tak:, a jak sie posklada to jest normalnej wielkosci i bardzo lekko sie go sklada i podnosi bo lekki- tak jak mowilam nam spasil pod kazdym wzgledem ;-)

Do góry