reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

reklama
Magdzior Twój też fajny:)

Ja ewentualnie ten zamówię;)

13.jpg

cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13[1].jpgDSC0499[1].jpg

6[1].jpgWysłał mi wiadomość że z czerwieni ma takie...

Załączniki

• Obraz 751[1].jpg
    Obraz 751[1].jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 50
Mnie się wszystkie podobają:) Ja chciałam ciemny i coś z niebieskim żeby taki męski był;-), stąd mój wybór.

Załączniki

• minerals10S.jpg
    minerals10S.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 43
Magdzior a ja chcę kobiecy stąd ta czerwień hehe i tak przyszłościowo pomyślałam że nawet jakby nastepny był chłopczyk to w czerwieni może sobie jeżdzić;)

Hars mi się x lander podobał też wiec z tych co pokazałaś to na ten bym stawiała;) tylko jak dla mnie za drogi, nie chcę aż tak naciagać rodziców. A Ty już wiesz czy chłopczyk czy dziewczynka czy niespodzianka do końca?:)

reklama
ewi, to ja ci nie pomogę i powiem, że mi się podobają tez z wzorkami, czyli nr 2 lub 3 :-D widzę, że każda woli coś innego, ale kółka rzeczywiście srebrne są ładniejsze.
A dla siebie to bym wzięła ten zielony z zielonymi kołami (kolekcja minerals nr 4) :-D ostatnio mi odbija na punkcie zieleni :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry