reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Aga_cina, wybraliście swietny fotelik! Ja też wahałam sie pomiędzy MC a Recaro. W testach bezpieczeństwa wypadaja tak samo. MC jest na pewno bardziej popularne, ma np. więcej opcji kolorystycznych, ale Recaro specjalizuje się w produkcji właśnie fotelików i foteli do samochodow rajdowych.. To nie może być złej jakości! :-)

Ja zamowilam szary :tak:

reklama
Agacina- ile dałas za brykę???????
lokata- moja kolezanka ma takao i jest zadowolona mów ze lekko sie prowadzi jest zgrabny wszedzie nim wjedzie mnie tez sie podoba;-)

Ufff, Pabella, dobrze przeczytac Twojego posta :) chociaz juz po obejzeniu kilku filmow przekonalam sie do niego :) teraz juz mi sie chyba bardziej podoba niz MC :) i taki mieciutki w srodku.

Pinka, caly zestaw iCandy kosztowal 599,99L, plus do tego baza, fotelik i adaptory ponad 800...

Juz sie moge cieszyc zakupem :) no w sumie jak bede miala w domu to bede sie cieszyc :)

I ja dołączam do grona które posiadają własne 4 kółka:-) Wózeczek dostaliśmy od moich rodziców na święta. Z dumą pokazywałam każdemu gościowi jaki nas odwiedził. Mam nadzieje, że się sprawdzi. No i gratuluję tym co już się zdecydowali a trzymam kciuki za te z was które nadal intensywnie myślą nad zakupem.
baby_boom_crv_citi_d.jpg

Cześć dziewczyny co sądzicie o wózku Baby Merc Q7 tylko że z kołami pompowanymi. Bardzo mi się podoba jest duża gondola itp. A wy wiecie coś o nim?!BjNhQzgCGk~$(KGrHqMH-D8EsgINHCIYBLSlu+(LPw~~_35.JPG

Hej dziewczyny, jestem tutaj nowa :). Chciała bym się was poradzić w sprawie wózka mam jeden typ niestety nie mogę jakoś do końca się na niego zdecydować. Co uważacie o kupnie wózka za 1100zł? Czy może lepiej tańszy kupić używany??
A zastanawiam się nad Baby Merc Q7 3w1 na pompowanych kołach. Wiecie może coś o nim?
m.jpg

hmm no właśnie tu mam problem bo podoba mi się i mojemu K. Ale może jednak warto pomyśleć nad czymś innym. No zastanowię się.;-)

reklama
Harsh ja go nawet ogladałam na zywo;) to jest tej firmy co Emu ktory chcielismy i oni tez robia x-landery,mi osobiscie nie podoba sie ''forma'' stelaza ale ponoc jest lekki i mały po złozeniu.

Do góry