reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

hmmmm trudny wybor,ja ogolnie nie lubie tych z wzorkami ale capucico jeszcze jest ok,a ten turkusik ładny ale w rzeczywistosci pewnie wyglada inaczej;)

reklama
A mi sie wydaje, ze ten turkus to sie bedzie szybko brudzil i w ogole powiem Wam, ze mi sie czerwony bardzo podoba, chociaz fiolet i cappucino tez sa fajne :)

a na tej stronie to:
B-16.jpg

anello.jpg
iseo.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a my dzis w drodze do szpitala na pobranie krwi natknelismy sie na sklep z wozkami . Do tej pory mialam zamiar kupi x-landera (znowu ;-) ) ,podobal mi sie tez jeden w mc ,ale drozszy. A dzis znalezlismy wozek ,ktory mi sie bardzo spodobal, fajnie sie prowadzil itd.No i cena jest ok.
O taki:
Baby Elegance

Czekamy do stycznia bo sprzedawca powiedzial,ze wtedy przyjda jeszcze takie czterokolowe, tylko spacerowka bedzie sie troszke roznic (ma sie bardziej rozkladac na plasko podobno). I kolory moga byc inne.

Tak wiec mam nadzieje,ze juz znalazlam 'swoj' wozek i bedziemy tylko decydowac czy 3 czy 4 kolowy ;-)
Poki co wozek mi bardzo odpowiada (obym nie zmienila zdania za kilka dni hehe)

reklama
Ruda, nie spotkalam sie i nie ma w necie w ogole info o tym...To znaczy ludzie pisza, ze widzieli w sklepie itd i ze wyglada lepiej od quinny, ze solidniejszy itp.
W ogole z tego mi sie wydaje, to on jest robiony przez jakas irlandzka firme, bo tylko IE dostepny...a wedlug mnie to zawsze dobry znak.

O! Znalazlam jedna opinie :)
This is a really lightweight travel system with pram, car seat and buggy - the first two suitable from birth and the buggy attachment from six months.

The chassis is super light, very handy for public transport, and it's very easy to collapse. Getting the attachments on the chassis is a little more challenging but becomes very easy once you get the hang of it. It's a better travel system than the heavy Graco we used for my daughter. We have the purple Beep for my son but it's a very gender neutral purple and gets loads of compliments. The biggest drawback is the small basket on the chassis but the system comes with a free nappy bag and if you buy the Happy Mummy buggy clips on Amazon, the problem is solved. I know I'll move on to a Maclaren when my son is older but this has been a very good system and excellent value for money - €450 for the whole system plus the car seat base

Wedlug mnie jezeli jedynym minusem jest brak duzego koszyka, to warto sie zastanowic :)

Justysia, nie znam tego wozka, ale dawaj jak sie nazywa to moze ktos cos znajdzie :)

Do góry