reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

No ja jakos nie miałam szczescia widziec na zywo tako dlatego konczy sie na jedo,a co do koloru to jak byłam przeciwna na czarny wozek tak ten z aukcji jest czarny ale ma troche czerwonych wstawek;)

reklama
też mi właśnie wpadł w oko ma ładny kolorek i na zniszczony też nie wygląda a napisz do nich albo dryndnij może dogadacie sie z ceną i zakończy aukcje przed czasem

reklama
To teraz zrobimy ankietę:) który kolorek Wam się podoba:)
Dodam ze moge sobie w tych kolorkach wybrac nasz wózeczek:) i wrzuciłam tylko takie ktore sa ciekawe...choc przyznam ze przemawia do mnie turkusik:)
2.jpg5.jpg23.jpgbez4.jpg1.jpg

albo cos z tej stronki bo ja sie nie mogę zdecydować:(:(
http://allegro.pl/wozek-mikado-duet-dla-blizniat-wys0zl-gratisy-i1352348059.html

Ostatnia edycja:
Do góry