reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

harsh tak, on jest w ie produkowany.Moze dlatego tez nie jest tak drogi jak niektore fajne wozki tutaj sprowadzane z innych krajow. Ja znalazlam wczoraj chyba 2 strony (forum) z opiniami o tym wozku i z tego co tam przeczytalam to wiekszosc jest zadowolona z tego wozka. Sprawdzalam w sklepie - nie jest bardzo ciezki, fajnie sie prowadzi. Wczesniej minusem dla kogos byl brak bazy do fotelika- ale teraz maja,a po nowym roku maja miec ponoc jeszcze lepsze bazy.
A maly kosz na zakupy nie jest dla mnie problemem
Jestem juz praktycznie zdecydowana,ze chce wlasnie ten wozek, moze mi sie nie odwidzi do stycznia ;-)

reklama
U mnie odwrotu już nie ma - wczoraj zamówilismy wózek :-) Będzie Jedo Fyn 4DS granatowo-biały plus fotelik samochodowy Recaro. Pierwszy konkretny zakup za nami, teraz to się zacznie :-D

Papcia, nie do mnie pytanie, ale w sumie 3 grosze wtrace :p

te kolka tylko wydaja sie takie malenkie, one tak naprawde sa wielkosci takich spacerowkowych... I one generalnie sa spoko tutaj (UK) bo chodniki sa o wiele bardziej rowne (wiele osob jezdzi na wozkach i takich specjalnych skuterkach dla niepelnosprawnych lub starszych i generalnie nie ma zbyt wielu miejsc z wysokim kraweznikiem itp)

O, takimi jezdza:
moped-07.jpg

reklama
Nie wiem czemu ale mnie nawet w spacerówkach te malusie kóleczka przerażają przecież ile to trzeba siły żeby pchać?>

Do góry