reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Trafiały się i tańsze tylko jakoś wtedy jeszcze sie nad tym za bardzo nie zastanawiałam. Teraz patrzę że ten z licytacji i ten co Mili wysłała to taki sam;) więc nie ma co licytować więcej niż 650zł skoro jest taki sam... Przejdziemy się jeszcze do komisu tak jak Papcia mówi bo najbezpieczniej;)
Mili na pewno ktoś znajomy podbija;)

reklama
tym bardziej że tam jest już 5 chetnych a licytacja jeszcze 5 dni więc napewno cena pójdzie mocno w góre

u mnie w komisie to są wóżki cudenka za śmieszną kase głupia byłam że odrazu tam nie poszłam

Papcia to oddaj jej i powiedź że jednak Ci się nie podoba;) ja tak miałam z łóżeczkiem jak Ty. Chciałam kupić od koleżanki 200zł chciała a nagle wymyśliła 400zł i dobrze że tak wymyśliła bo mam teraz za 155zł z materacem i gdzieś jej ofertę...

Ewi a widziałas ten wozek kiedys na zywo?bo ja zastanawiałam sie nad tym tako albo jedo ale tako nie widziałam u nas...
My tez mamy na oku nasz wybrany na aukcji ktora sie dzis konczy ale nie było na niego jeszcze chetnych a dzieki temu ze jest bardzo blisko nas to najpierw zapytalismy czy mozemy go zobaczyc;)Trzymajcie kciuki zeby sie udało;)

Ewi- no to faktycznie dobrze z tym łóżeczkiem zrobiłaś. A wózek sama widzisz w jakich cenach chodzi.

Papcia-
a w tych Twoich magicznych komisach nie ma czegoś może dla bliźniaków????????

Ola-
ja widziałam te wózki na żywo- sa super wytrzymałe- u nas w sklepach polecają ta firmę i ja chce taki sam wózek tylko Tako Jumper Duo wiec wiecie co zrobiłam. Poszłam do sklepu, wywlekłam dwa Jumper pojedyncze postawiam obok siebie i miałam porównanie:)

Ola widziałam w sklepie i koleżanka ma więc paradowałam z nim po mieście i wszystko mi pasowało;) może nie jestem wybredna hehe ma jedna wadę że trochę waży ale uważam że jak za tą cenę jest super:) Pozatym po co inwestować w wózek za wielkie pieniądze skoro np. gondola i fotelik tylko na kilka miesięcy. Jedynie spacerówka na dłuzej. Później w gondoli maluch nie chce leżeć a z fotelika wyrasta.

Mili w tej mojej licytacji spacerówka nie była używana wcale a na niej mi najbardziej zależy. Fotelik to tylko do auta to kto go bedzie widział jaki jest a gondola kilka miesięcy i do piwnicy...
A dla bliźniaków wczoraj widziałam tako za 999zł bordowy 3 w 1 ale coś go teraz znaleźć nie mogę:(

Mi się podoba ten w ciemnym różu;) ale M powiedział że nie bedzie z takim różowiastym chodził i zgadza się ewentualnie na czerwony hehe

http://allegro.pl/tako-jumper-x-nowy-stelaz-51-kolorow-gratisy-i1352562964.html

Ostatnia edycja:
Ewi- za 999zł to ja się wcale nie dziwie ze go już nie ma. standard z tym modelem. Nawet jak były nieraz za 1200 3w1 to były raptem dwa dni i znikały. A co do Twojej spacerówki to nie masz żadnej gwarancji ze nie była używana poza tym ja to myślę ze szybciutko przejdziecie na zwykła spacerówkę- bo jednak gabaryty się mocno różnią.

Mili a Ty szukasz na allegro używanego? bo jak tak to mogę krzyczeć jak zobaczę;) nie mam gwarancji że nie używana to fakt... W sumie mam jeszcze troche czasu to pośledzę aukcje. Żałuję tylko że nie kupiłam tego jampera jak miał gość wyprzedaż po 1050zł 3 w 1 bo teraz ma już po 1200zł. Najpóźniej w połowie lutego chcę go mieć!

reklama
Ewi- nówka TJD 3w1 kosztuje 2200zł!!!!!!!!!! a używka średnio po 1200-1400:) i tylko używka mnie interesuje. Jak do polowy stycznia żadnej nie kupie to kupie za ok1000 nówkę ale z innej firmy i tylko 2w1:(:(

Do góry