reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Agacina- ja musze miec i gondolke i spacerówke i fotelik dlatego ze uwarzam iz fotelik jest do samochodu a nie do tego by dziecko w nim wozic,przekonałam sie na córci nie dosc ze musiał w tym foteliku siedziec w trakcie jazdy autem to jeszcze podczas zakupów czy wycieczek kilka godzin i nie bardzo jej sie to podobało bo wiadomo miesca tam duzo nie ma ,dlatego jak dokupiłam jej gondolke to mogłam 10h jezdzic i nie marudziła............ teraz juz tego błedu nie popełnie nie popełnie...............:tak::tak:

ehhh musze sie napalic na jakis inny wózek ale ciezko oj ciezko.....

reklama
Gondole bede miala na pewno, bo M. nie da mi nie kupic :) faktycznie w foteliku dziecko moze jezdzic tylko 2 godziny.
Jak to dobrze posluchac doswiadczonej mamy :)

Ciekawa jestem ile u Ciebie w miescie iCandy kosztuja. Licze na male promocje po Swietach. Moglabym sie nie przeliczyc ;)

Futrzaczku a ogladałas juz albo miałas doczynienia na zywo? jaki model?Ja stwierdziłam ze ten wozek ma wszystko co trzeba,przekładana raczke(spacerowke i gondole tez) ,coprawda nie ma skozanej raczki ale tez nie jest ona z pianki ktora szybko sie rozwala,raczka jest regulowana (szkoda ze nie teleskopowo ale u nas nie ma wielkich roznic we wzroscie to damy rade)pasuje MC,pompowane chociaz 2koła,duuuzy kosz na zakupy,jest Polski i ponoc nie ma problemu z serwisem(2lata gwarancji) i do tego rozsadna cene a ten model Vedi mimo niemałej wagi jest niesamowicie zwrotny,a ile maja kolorow do wyboru;)Mam tylko jeden problem bo mało jest ich uzywanych a M niechce zgodzic sie na nowy:(

oglądałam na żywo Bartatinę ... interesują mnie tylko wózki z 4 pompowanymi kołami i bez obracających się kół... prowadzi się dobrze ... nie obijam nogami o wózek podczas chodzenia... wydaje się troszkę badziewiaste mocowanie gondoli do stelaża ale z drugiej strony żadnych złych opinii na ten temat nie słyszałam (a ja tak po prostu mam...jak widzę coś plastikowego to mnie skręca) ... gondola jest duża ale mam wątpliwości czy w lecie dziecko nie będzie się w niej pocić...wydaje mi się że ten wywietrznik jest mizerny ... ale z drugiej strony też na ten temat nie doczytałam się złych opinii więc chyba jestem przewrażliwiona:-) ... wygląd wózka mnie nie powalił ... po prostu zwykły wózek...mimo ogromnego wyboru kolorów dla mnie szału dizajnerskiego nie ma:-) ale akurat to jest najmniejszy problem...wózek jak wózek... ma być praktyczny i zdać egzamin podczas użytkowania:-) gdybym miała na to więcej pieniędzy to pewnie bym powybrzydzała:-) ... pod względem dizajnu fajniejsze i z jeszcze lepszym koszykiem na zakupy wydają się być wózki Roan Marita jednak do nich MC nie pasuje a foteliki do nich nie zdają egzaminu pod względem pocenia się dziecka ( a przecież nasze dzieciaczki głównie w lecie będą z nich korzystać). Dopiero mieliśmy jedno podejście do wózków...pewnie w niedługim czasie wybierzemy się do sklepu ponownie by pooglądać:-)

Ola, my oglądaliśmy na żywo Jedo. W piątek jadę zamawiać. W moim otoczeniu jest to dosyć popularna firma i na razie nie spotkałam się z negatywnymi opiniami. Mi najbardziej podoba się Bartatina, ale ze względu na komfort manewrowania jednak będzie Fyn. Rączka rzeczywiście nie jest teleskopowa, ale ja mam 176cm, mój mąż 2 metry i w zupelności wystarczyło takie rozwiązanie jakie jest :-)

Co do ''dizajnu'' to fakt dla mnie to tez nie jest szczyt marzen;-) ale fundusze sa okrojone:zawstydzona/y: zreszta po co dawac za cos dwa razy drozej tylko za nazwe firmy:tak:
Nie wiem jak w bartatinie ale vedi ma trzy rodzaje gondol:tak:
Własciwie to nie znalazłam w necie ani jednej złej opini;-)
Pabella fyn maja moi sasiedzi,tez jest fajny ale wydawał mi sie ciezszy i mniej zwrotny,no i nie bede ukrywac vedi ma troszke ''fikusniejszy'' wyglad;)

Ostatnia edycja:
Pabella fyn maja moi sasiedzi,tez jest fajny ale wydawał mi sie ciezszy i mniej zwrotny,no i nie bede ukrywac vedi ma troszke ''fikusniejszy'' wyglad;)

Szczerze mówiąc to sama też myslalam, że Fyn jest cięższy od Vedi ze względu na wszystkie 4 pompowane koła i bardzo się zdziwiłam jak porównałam wymiary i wagę :-D No ale mi właśnie podobają się te "cięższe" z wyglądu wózki, dlatego pierwszym wyborem była Bartatina i Roan Marita :-)

Właściwie, to w ogóle wybor wózka nie był jakimś ciężkim procesem - może dlatego, że robilam to jeszcze pracując. Teraz mam więcej czasu na bzdury i nad samymi butelkami rozmyslalam chyba z tydzień :-D

reklama
Do góry